maanantai 5. elokuuta 2013

Paluu arkeen

Viikonloppu tuli otettua rennosti, valitettavasti vähän ruokailujenkin suhteen. Nyt on toisaalta taas motivaatio kohdallaan syödä hyvin, sillä eivät ne pienet lipsumiset tuoneet mitään suurta mielihyvää, joten ihan yhtä hyvin sitä voi syödä järkevästi ja näyttää joka päivä astetta paremmalta.

Tulipa ihan irc-galleria-ajat mieleen, kun poseerasin omalle kädelle ;)

Kävin muuten vähän ostoksillakin eilen. Hommasin itselleni Seppälästä uudet mustat hienot housut. Koko oli 42 ja veikkaan, että jäävät lähitulevaisuudessa isoiksi. Nautin niistä nyt niin kauan, kuin istuvat. Sitten lahjoitan ne äidille :)

Lisäksi ostin tummanvaaleaa (vaaleantummaa?) hiusväriä, jos vähän laittaisi raitoja. Tylsää olla ihan kokoblondi, etenkin, kun juurikasvu muistuttaa enemmän tien väriä kuin Marilyn Monroeta.

5 kommenttia:

 1. Heip, oot näemmä muuttanut ulkoasua. Kännykällä selatessa ei oikein toimi hyvin ja ihan omituinen näin tietokoneellakin ollessa :D Ainoastaan voisit kyllä tarkistaa sen mobiililaite-ulkoasun, jos se vaikuttaisi selattavuuteen kun minä esim luen lähinnä näitä blogeja vain puhelimella.

  Sulla on muuten kaunis hymy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, taidan palauttaa sen alkuperäisen pian :)

   Poista
  2. Mun piti kans jo aiemmin kommentoida samaa, mutten pystyny laittamaan kommenttia kun sun blogi oli ihan sekava :D

   Poista
  3. Hehee, noo, nyt taas toimii? :)

   Poista
  4. Toimii! Kiitos on kiva lukea taas ei pompi kuvat ja leveydet kännyllä selatessa :D

   Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)