tiistai 4. syyskuuta 2012

Parisuhdepuhumattomuus laukesi

Mun mies on perinteinen suomalainen mies. Se ei turhaa jaarittele, paitsi jos sen ahdistaa nurkkaan tai lypsämällä lypsää. Olen kuvitellut, ettei hän enää rakasta mua yhtä voimakkaasti kuin ennen, että mun kroppa kuvottaa häntä ja siksi seksielämäkin on niin olematonta yms. Mutta olin väärässä! Sunnuntaina vähän kriiseilin ja kerroin, miltä tuntuu ja mitä olen pohtinut. Ettei suhde voi jatkua kauaa näin ja että mua ahdistaa. Hän yllättäen murtui täysin, kertoi rakastavansa yli kaiken eikä kuulemma mun kroppa ole syy makkarihiljaisuuteen vaan työstressi, väsymys ja se, ettei ole uhrannut asialle ajatuksia. Ja eilen sain elämäni kyytiä, ihhihhii. ;)

Toki tajuan, että mieskin olisi iloisempi, jos kurveja olisi vähemmän. Kiva kuitenkin tietää, että kelpaan tällaisenakin.

Olen nyt hienosti vähentänyt hiilihydraatteja ja olo on jotenkin parempi. Toki syön niitä edelleen enemmän kuin kunnon karppi tekisi, mutta silti. Vaaka näytti lukemaa 87,9 kg eli kohta pääsen taas samaan lukemaan kuin synnytyksen jälkeen ENNEN rakastumista suklaaseen.

Mä onnistun.

5 kommenttia:

 1. Hienoa hienoa! Onnittelut onnistumisesta ja kyydeistä :D

  VastaaPoista
 2. Hienoa, puhumalla asiat yleensä selviää. Harrastakaa sitä(kin) jatkossa :) Ja: sinulla on kurvit ihan kohallaan. Laudat on sitten asia erikseen.

  VastaaPoista
 3. Onnea kyydeistä ;) meilläkin laukesi tilanne, ylläri ylläri, puhamalla ja sillä kun jäi pillerit hetkeksi pois =D

  VastaaPoista
 4. Onnistumistsemppejä täältä, uskon että pystyt siihen! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kommenttisuma, kiitos! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)