perjantai 17. elokuuta 2012

Tekosyy nimeltä äitiys

Mähän olen ihan rehellisesti läski, tuhti, pyylevä, mehevä, höllyvä. Eikä se johdu mun lapsista vaan siitä, että kiskon vääriä asioita naamaan, olen totaalikoukussa suklaaseen enkä saa itsestäni juuri nyt tarpeeksi irti karppaamiseen. Okei, pieni ripaus johtuu lapsista: odotusaikana keräsin kiloja (tosin nekin omien mielitekojen takia) ja nyt en voi ketokarpata, koska imetän. Lisäksi huomaan, että valvotun yön jälkeen mielihalujen vastustaminen on hullunvaikeaa.

Katselin tuossa äsken Muodin Huipulle -ohjelmaa, jota juontaa häikäisevä Heidi Klum. Tyypillä on ehkä noin miljoona lasta ja silti hän on valmis esiintymään Victorias Secretin alusvaatenäytöksissä. Wau. Ihan samaan en pyri enkä varmaan pääsisikään koskaan, mutta siinä on kyllä yksi vallan mainio esikuva mulle noin ulkonäkönsä puolesta.

Heidi Klum on timmi mimmi jälkikasvustaan huolimatta. Kuva: MTV3.

1 kommentti:

  1. Tekosyyt tosiaan roskikseen, sä oot harvinainen nainen! Niin monet ettii syitä ihan jostain muualta kuin kuvastimen edestä ja jääkaapista. On geeniä, menkkojen tuloa, oloa, menoa, lasta, lapsettomuutta, väsymystä, virkeyttä, työtä, työttämyyttä...

    Tsemppivä :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)