keskiviikko 22. elokuuta 2012

Strippauskeskustelu jatkuu + kysymysmerkkinä uudella salilla

Mies sanoi, että jos toivon, hän voi jättää sen strippausohjelmanumeron väliin polttareissa. Tosin lisäsi siihen, että saa kyllä tossun alla olevan maineen. Sanoin, että ehkä sekin on parempi kuin vaimon loukkaaminen. Näillä näkymin siis mun ei tarvitse ahdistua parin viikon päästä. Pitäkää peukkuja! (Toivon myös, ettei tämä nyt johda siihen, ettei ukkokulta kerro tällaisia arveluttavia juttuja enää, ettei tule sanomista).

Ja sitten laihdutus- ja kuntoiluasiaa.

Sain kolmen päivän treenipassin läheiselle salille. Kuntokeskuksen tarkoituksena toki oli koukuttaa mut heidän asiakkaaksi ja saada mut tilaamaan sielä 12 kuukauden treeniaika. Siihen en kuitenkaan lähtenyt, sillä suunnittelen aloittavani ihan toisella salilla tässä jossain vaiheessa syksyä. Sitä ennen pitää kuitenkin saada käytettyä nippu liikuntaseteleitä johonkin. Harmillista, että niin monessa paikassa on sitouduttava 12 kuukaudeksi (tai vähintään maksettava joku kirottu liittymismaksu ja siihen päälle vielä kirotun korkeaa kuukausimaksua).

Salihommissa jälleen.
Tämä paikka, jossa eilen kävin kuntoilemassa, ei kyllä oikein houkuttanut. Salille mennessäkin tunsin (tai luulin tuntevani) kaikkien katseet selässä ja palloilin siellä ihan pihalla, kun en löytänyt mitään mistään. Lisäksi lämmittelyissä käyttämäni crossari kolisi siihen malliin, etten povaa sille enää kovin pitkää elinikää. Lisäksi tuon paikan kuukausimaksu oli jotain 90 euroa, joten en tosiaan ole sinne menossa.

Sen sijaan siinä kotimatkalla bongasin erään teollisuuskiinteistön ikkunoissa maalarinteipillä (!!!) kirjoitetun mainoksen, poikkesin sisälle ja löysin varsin viehättävän pikkusalin. Siellä oli yksi treenaaja, pauhaavan musiikin sijasta joku suihkulähde liplattamassa yms. Hintaa lystillä on 45 e kuukaudessa + liittymismaksu 40 e. Nyt pähkäilen, kutsuisiko se mua liikuntaseteleiden arvon verran. Tuonne ei kyllä kannata pitkäksi aikaa sitoutua, sillä homma näytti sen verran amatöörimäiseltä noin mainonnan ja markkinoinnin + muun ulosannin suhteen, että epäilen paikan menevän konkkaan puolessa vuodessa. Joten ehkä pitää nauttia niin kauan kuin lystiä riittää ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)