torstai 17. joulukuuta 2015

Paino jumittaa

Taas paino on jumittanut pienen tovin paikoillaan, mutta en anna sen liiemmin ahdistaa. Kyllä se siitä taas alaspäin nytkähtää. Toivottavasti pian. Joulu toki aiheuttaa omat lisähaasteensa urakkaan, sillä kaikkialla on konvehteja, glögiä ja piparkakkuja. Aion varautua pitkiin pyhiin ostamalla tummaa suklaata, jota voin sitten suklaahimoissani nautiskella jokusia paloja. Joulutortuista en onneksi tykkää yhtään ja ainakin joulukinkku ja salaatit sopivat ruokavalioon, joten näillä mennään.

Tein kokeeksi kahvakuulatreenin viimeksi. Jotenkin kuntosalitreeni laitteilla ja vapailla painoilla ei innostanut yhtään, mitä lie väsymystä ja kyllästymistä. Nappasin netistä jotkut ohjeet, perehdyin tekniikkaan ja pistin menemään. Ja hienosti tulivat lihakset kipeiksi :) On se vaan aina yhtä hieno tunne.

1 kommentti:

  1. Ihanaa kun löysin blogisi. Aloitan itse Dukan-dieetin tänään. Aion seurata blogiasi aktiivisesti ja lukea kaikki aikaisemmat kirjoituksesi. Vertaistukea tarvitaan. Olet sisukkaasti pudottanut painoasi. Toivon että minulta löytyy samanlaista sisua!

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)