perjantai 11. joulukuuta 2015

95,7 kg: gramma grammalta pienentyen

Karppaus tuottaa mukavasti hedelmää. Paino menee sykäyksittäin alaspäin; välillä se junnaa vähän pidempään, sitten se taas menee alaspäin. Hieno juttu kerrassaan.

Eilen oli tosin ensimmäinen vapaasyöntipäivä. Sinänsä ei ollut sellaista tarkoitus pitää, mutta menin mun ystävän kanssa leffaan ja siinä sitten yksi asia johti toiseen. Eli puhtaasti karppina en kyllä selvinnyt eilisestä. Uutta on se, etten ruoskinut itseäni siitä. Leffassa söin pienen (alle euron leffateatterissa maksaneen) karkkipussin ja illalla vielä muutaman palan pizzaa. Aamiaisesta lähtien jatkui kuitenkin taas tuttu karppiruokavalio ilman sen suurempaa kriisiä edellisestä.

Tänään suuntaan kuntosalille tekemään kahvakuulaliikkeitä. Jotenkin perinteinen salitreeni on alkanut vähän leipiinnyttää, niin haen siihen intoa kahvakuulailemalla. Erilaiset harjoitteet ovat avain onnistumiseen :) Mitään fitnesskissaa musta ei varmastikaan koskaan tule, mutta sinne 75-kiloiseksi mä tulen kyllä pääsemään. Eli reilut parikyt kiloa vielä miinusta. Kyllä se onnistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)