torstai 9. huhtikuuta 2015

5:2 dieetti eli fast dieting

Dieettituristi tässä moi! Olen oikein klassinen laihduttajatapaus, sillä kaikkea on kokeiltu ja kroppaa kammottu jo vuosikausia. Silti kilot on ja pysyy. Mutta nyt mä onnistun. Kyl, kyl!

Tyypillisestihän laihduttaminen aloitetaan maanantaina, mutta mä aloitin sen nyt kunnolla eilen eli keskiviikkona. Hyvä olla vähän vastarannan kiiski ;) Aloin pureutumaan ylikiloihin 5:2 -dieetillä, jossa siis syödään kahtena päivässä viikossa vain 500 kaloria ja muina päivinä jotakuinkin normaalisti. Tätähän ei suositella, jos on jotain ahmimistaipumusta. Eli sinänsä aika villiä, että mä päätin koittaa. Älkää tuomitko kuitenkaan, nyt on hyvä fiilis ja flow.

Eilinen oli eka kitumispäivä, eli tosi vähillä kaloreilla mentiin koko päivä. Salipäivän siirsin suosiolla tähän päivään, koska arvelin, ettei nälkäisenä siitä olisi tullut mitään. Ei edes tehnyt tiukkaa, vaikka nälkä kyllä vaivasi. Mutta voi pojat sitä onnistumisen fiilistä, kun päivän aikana kului juuri sallittu määrä kaloreita eikä se edes ollut mitenkään liian vaikeaa.

Ainoa ongelma tässä on, etten halua tehdä tästä mitään numeroa. Ja se nyt väkisinkin herättää vähän huomiota, kun nakertaa lounaalla vain jotain omenaa tms. Mä en haluaisi profiloitua esim. työkavereiden silmissä siksi muijaksi, joka aina kituuttaa ja aina vaan farkut puristaa. Ajattelin laihtua tässä hissukseen, ihan itsekseni. Ja tietty teidän kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Mitä syöt tuolloin kitupäivinä? Pitäis itsekin kokeilla jotain kikkakolmosta kun ei toi kaloreiden lasku tällä kertaa tunnu onnistuvan oikein :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tässä onkin hienoa, että sillä ei niin hirveästi liene väliä. Mun dieetit tuntuvat aina kaatuvan siihen, että ahdistun ruokarajoitteista ja siitä, että jotain ei saa MISSÄÄN nimessä syödä. Mä söin eilen kaksi kananmunaa, kaksi pientä omenaa, nelisen porkkanaa ja yhden pienen rahkajogurtin. Lisäksi join paljon vettä, vihreää teetä sekä kaloritonta kivennäisvettä. Tänään taas syön normaalia ruokaa, äsken mm. työpaikkaruokalassa riistakäristystä, salaattia ja vähän muusia. Jos olisin jollain muulla ruokavaliolla, niin jo pelkkä muusi olisi ollut ihan No-No. Tsempit sulle Atia, koita ihmeessä tätä :)

      Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)