tiistai 21. lokakuuta 2014

Kankku kipeänä spinningistä

Kiitos ihana aktiivinen lukija, kuka kyselit, miten menee. Sillä täältä pesee! :) Olen ollut vähän väsynyt bloggaamiseen, kun tuntuu, että urakka on hidas ja pudotettavia kiloja roppakaupalla. Myöskään mitään uutta jännää ei tunnu tapahtuvan, kunhan koitan tehdä ateria aterialta järkeviä valintoja. Enimmäkseen menee hienosti, välillä tulee ylilyöntejä. Vaakalukema on oikeastaan pysynyt melkolailla samassa, sen sijaan vaatteissa olen huomannut, että vähän olen päässyt kiristymään. Jeah!

Tein myös aika ison päätöksen viime viikolla. Vaihdan nimittäin kuntokeskusta, koska olen vähän puutunut tuohon edelliseen. Uusista tiloista, isommasta kuntosalista ja kattavammasta ryhmäliikuntavalikoimasta saa kivaa pientä kipinää urakkaan. Toki tiedän, että painonpudotuksessa ruokavalio on avainasemassa ja liikunta on ihan kärpäsenroska siinä hommassa. Mutta tukee se kuitenkin yleistä hyvinvointia ja jaksamista normiarjessa, joten ei paha. Liityin siis uudestaan Sats Elixian jäseneksi. Aina mä sinne jotenkin päädyn, olisikohan tämä nyt kolmas kerta jäsenenä ;) Poskettoman kallista hommaa kyllä, mutta tuhlaan mä paljon turhempaankin rahaa. Nyt oli joku kampanja, että sai liittyä ilmaiseksi (normisti maksaa 59 euroa) ja treenata marraskuun loppuun saakka veloituksetta, sen jälkeen homma kustantaa 69 e/kk. Töistä saan liikuntaseteleitä ja koska käytän palveluja kolmisen kertaa viikossa minimissään, niin ei se niin paha ole.

Eilen olin spinning-tunnilla (tai Elixiassahan se on Xycling) ja oli kyllä kovin kivaa! Syke nousi mahtavasti ylöspäin ja oli sellainen iloinen fiilis koko tunnin ajan. Ajattelinkin, että ehkä mä vauhditan vähän mun painonpudotusta noilla aerobisilla lajeilla. Ennen tuli käytyä vain kuntosalilla ja sehän on tietty hyvä juttu myöskin, mutta nyt yritän vähän monipuolistaa mun repertuaaria.

Mun uuteen aamupalaan olen kyllä kovin ihastunut. Siihen tulee heraproteiinijauhetta, vettä, pellavansiemeniä, OptiMSM-jauhetta, marjoja, pieni banaani ja chia-jauhetta. Erinomainen makukombo ja pitää nälkää todella hyvin ja pitkään.

1 kommentti:

 1. Kuntokeskuksen vaihtamisesta on minullakin positiivisia kokemuksia. Ihan uutta virtaa sain itsekin kun vaihdoin perus kuntosalilta keskukseen jossa oli monipuolisesti tarjolla myös ryhmäliikuntatunteja. Näitä vaihdellen jaksaa puurtaa jotenkin paljon paremmin eikä kyllästy niin helposti pelkkään punttitreeniin
  Itsekin olen Dukanilla pudottanut painoa ja koen erittäin tärkeäksi liikkumisen painonpudotuksessa ruokavalion ohella. Ainakin juuri Dukania noudattaessani huomasin kuinka lihakset hävisivät nopeassa laihdutuksessa /:
  Mukavaa loppuviikkoa

  -Lapinnoita-
  http://tunturinjuuressa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)