lauantai 8. maaliskuuta 2014

Tervehenkistä lauantaichillailua: 30 päivän vatsalihashaaste ja vihreää savea (sekä LIIAN lyhyt mekko)

Ostin tämän paloautonpunaisen mekon kirpparilta parilla eurolla sovittamatta sitä. Meeeeeeelko lyhyt, etten sanoisi. Siitä syystä en olekaan poistunut tässä mekossa kodin seinien ulkopuolelle. Katsotaan sitten, kun kiloja on merkittävästi vähemmän.

Dieettituristi ja kaikesta innostuja lähti nyt sitten tähän(kin) hömpötykseen mukaan eli 30 day AB challenge. Kyseessä on siis kolmekymmentä päivää kestävä "haaste", jossa tehdään vatsalihaksia kasvavin määrin. Mikään avain onneenhan tämä ei ole, eli tarkoituskaan ei ole, että treenaan kuukauden kerran päivässä jokusen minuutin kerrallaan ja sitten mulla on kasipäkki. Mutta jos nyt edes antaisi lähtölaukauksen terveellisten elämäntapojen noudattamiseen ja ylläpitämiseen. Eka "treenipäivä" meni ainakin hyvin, eli 15 istumaannousua, 5 puristusta, 5 jalkojen nostoa (joita tosin tein epähuomiossa 10) ja 10 sekunttia lankkua.

Tämä ah niin herkullisen värinen juoma etualalla on kuravettä! Ja mä kiskon sitä kurkusta alas! Hullu nainen! Eli siis vihreää savea, jota sekoitetaan yksi teelusikallinen veteen. Sen annetaan seisoa 5 minuuttia, jonka jälkeen tuo kuravesiosuus juodaan. Pohjalle jäänyttä savea ei juoda. Ostin pussin luettuani useammastakin lähteestä, että tekee kropalle hyvää ja se näkyy muun muassa villinä hiustenkasvuna. Joten sitä odotellessa :) Ei onneksi edes ole pahaa, vaikka ulkonäkö onkin mitä on. Mulla on tämä ollut kaapissa jo reilun kuukauden, mutta en ole muistanut juoda sitä kuin jokusia kertoja. Ensi viikolla ajattelin roudata pussin työpöydälle, jos sitten muistaisin sen olemassaolon paremmin. (Ja jos ei muuta, niin saanpahan ainakin hullun maineen duunissa, hihihi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)