torstai 27. helmikuuta 2014

Hyviä uutisia: ei rintasyöpää!

Tuijotin hissinovia lievän pakokauhun vallassa mammografian jälkeen.
Olen jo pitkään pelännyt, että rintasyöpä on pesiytynyt mun rintoihin. Että tämä vaarallinen sukurasite on jo ottanut mut otteeseen. Valvonut välillä öitä ja tunnustellut mahdollisia patteja pitkin päivää. Lopulta päätin, että pakkohan tämä homma on nyt tsekata. Että jos siellä jotain kamalaa onkin, niin hyvä se on löytää ajoissa. Joten tieni vei tänään mammografiaan ja rintojen ultraäänitutkimukseen. Ja voi pojat: tuli hyviä uutisia! Ei muutoksia rinnoissa, kaikki näyttää olevan kunnossa! Olen niin onnellinen :) Saattaa olla, että vaikka en normaalisti juo kuohuviiniä, niin ehkä nyt voisi pienen pullollisen sitä ostaakin. Ihan vain juhliakseen ja arvostaakseen elämää entisestään.

Mitä ruokaremonttiin tulee, niin nyt taas vaakalukemat jumittaa. Enimmäkseen olen syönyt fiksusti, MUTTA töissä on keksejä melkoisen helposti saatavilla ja niitä kyllä on eksynyt suuhun. Sinänsä aivan järjetöntä, koska eivät ne edes ole järin hyviä ja jo yhdessä Domino-keksissä on kai ihan iloisesti kaloreita.

Influenssa pitää edelleen otteessaan. Taidetaan mennä jo kolmatta viikkoa näin, bläh! Mutta ehkä tämä tästä pian lähtee pois, luulisi ainakin. Jos ei muuta, niin onpa tullut ainakin tuettua nenäliinateollisuutta viime aikoina :)

1 kommentti:

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)