torstai 16. tammikuuta 2014

Työnteko tekee mun linjoille hyvää!Aloitin työt maanantaina hoitovapaan jälkeen. Se on tuonut uutta puhtia painonpudotukseen ja kropparemonttiinkin. Toisin kuin voisi luulla, töissä käyminen tuntuu tuovan lisää aikaa mulle panostaa itseeni. Työpaikalla en käy napsimassa salaa suklaata jostain kaapista, tuskastu mulle huutamisesta tai muutenkaan syö mitä milloinkin ehtii, jaksaa tai viitsii. Aamupalan olen napannut työmatkalle autoon mukaan, töissä käyn työpaikan ravintolassa tai jossain läheisessä ruokkimalaitoksessa syömässä lounaan, iltapäiväksi olen kanssa tehnyt jotkut eväät ja sitten kotona syönyt päivällä jotain fiksua. Mun repertuaarista ovat jääneet kokonaan pois ylimääräiset mässyttämiset, sillä töissä ei ole tilaisuutta syödä kokoajan ja sitten päivällä töiden jälkeen olen perheen kanssa, niin ei siinäkään mitään Fazerin Sinistä mussuteta. Jes! Paino on tippunut tällä viikolla jo kilon, vaikka kotona se tuntui vain jumittavan paikoillaan.

Vasta vajaa viikko tätä työelämää takana, mutta energiaa on ihan eri tavalla kuin kotona. Aloin väsyä aikalailla lasten kiukutteluun ja musta tuntuu, etten ollut enää erityisen jaksava äiti sen möykkäämisen suhteen. Nyt jaksaa ihan eri tavalla, kun on saanut päivän keskustella aikuisten kanssa ja tehdä työtä, missä on hyvä.

Vettäkin tulee juotua enemmän kuin aikaisemmin, vaikka olen kyllä ollut ahkera juomari ennenkin. Kotona tosin kului paljon myös Pepsi Maxia, nyt se varmaan jää lähinnä viikonloppuihin ja yksittäisiin lasillisiin arki-iltoina. Nyt mulla on iso lasillinen vettä työpöydällä ja siitä tulee juotua pitkin päivää ihan huomaamatta.

Yllättävän helppoa ja vaivatonta arki tällä hetkellä. Lapsetkin menevät iloisina hoitoon, tottuivat siihen ihan päivässä tai parissa. Tietty takapakkeja voi tulla, mutta nyt näyttää erinomaiselta. Mä olen onnellinen ja melko varma siitä, että onnistun tässä painonpudotuksessa :)

1 kommentti:

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)