keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Täti täytti 30

Juhlittiin mun kolmekymppisiä näissä maisemissa Kosilla. Ihana paikka, suosittelen!
 
Nyt multa ei tarvitse enää kysellä papereita edes uuden käytännön mukaan, koska olen 30-vuotias. Iik. Mä olin nuorempana varma, etten elä kuin 16 vuotiaaksi (jotain nuoruuden angstia kuunnellessani Marilyn Mansonia). ;) Nyt olen 30. Kolme ja nolla. 

Juhlimme tätä merkkipaalua viikon hulppealla lomalla Kosin saarella Kreikassa. Oli aivan mielettömän ihanaa (mitä nyt kuopuksen alituinen kiljuminen, raivoaminen ja parkuminen vähän verottivat fiilistä). Ikinä en oo ollut niin hienossa hotellissa tai nauttinut niin hyvästä palvelusta. wau. 

Mitään suurta ikäkriisiä ei mulle tullut, toki onhan tässä kaikenmoista mietitty. Sitä ihmettelen, miten musta tuli tällainen, kuin nykyään olen. Puolet elämästäni sitten olin alipainoinen (painoin noin 55 kg), en halunnut koskaan lapsia. Nyt olen ylipainoinen (kolmisenkymmentä kiloa enemmän massaa, uaaah) ja mulla on kovan tahtomisen jälkeen kaksi lasta. Niin sitä muuttuu. Lapsistani en luopuisi, mutta tuosta laardista kyllä.

Laadinkin itselleni aikataulun painonpudotuksen suhteen. Se mun ensimmäinen aikataulu kosahti, kun en juhlinutkaan kolmekymppisiäni kymmenisen kiloa kevyempänä. Pah, en lannistu, vaan yritän uudestaan uuden aikataulun kera. Tähtään pudottavani kilon viikossa ja toivon painon olevan siellä seiskan puolella elokuussa. Nappasin tuekseni uusimmasta Fit-lehdestä ruokavalioesimerkin, kun mua alkoi kyrsiä se Fitfarmin Superdieetin ruokavalion fanaattisuus (mm. vain vihreät vihannekset ok, tomaatti tai paprika ihan kauhistus).


 
 

2 kommenttia:

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)