keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Uusi ihmistyyppi: timmit keski-ikäiset rouvat

Oletteko huomanneet, että siinä missä moni parikymppinen on leveä kuin ladon ovi, on yhä useampi 40-50-vuotias nainen elämänsä kunnossa? Itse tuijottelin yhden tällaisen timmi"mimmin" perää Zumbassa viime viikolla. Jäin pohtimaan, että onkohan hän aina ollut noin mielettömässä kunnossa vai terästäytynyt vasta myöhemmällä iällä, kenties lasten muutettua omilleen? Täyttänyt sitä tyhjän pesän syndroomaa treenaamalla ahkerasti ja oivaltanut, että itseään voi palkita muullakin kuin levyllisellä transrasvoja? Ehkä hänellä on hyvä tulotaso, joka mahdollistaa useamman ulkomaanmatkan vuodessa eikä D&G:n bikineissä riitä kokoja ihra-arsea peittämään? Mun ihan oikeasti teki mieli mennä kysymään siltä, että onko se joskus ollut yhtä leveä kuin meikäläinen ja onko mullakin toivoa päästä hänen kokoisekseen. Maltoin kuitenkin mieleni ja tyydyin ihastelemaan vähän etäämpää ;)

Taannoin oli valloilla puumavillitys, jolloin puhuttiin vähän vanhemmista, nuoria miehiä metsästävistä naisista puumina. Tuo mainitsemani nainen on niin tiukassa kunnossa, että jos hän haluaa nuoria miehiä, ei taatusti tarvitse juosta heidän perässään. Näyttää nimittäin upeammalta kuin 90 % nuoremmista.

Voi vitsit, kun itsekin saisin itsestäni tehoja irti kuten hän. Jättäisin ne herkut kauppaan ja saisin tämän kraateria muistuttavan takapuolenikin timmiksi kuin kiinteät persikat. Viime viikkohan meni todella hyvin syömisten suhteen. Valitettavasti lauantaina oli juhlat, joissa söin vapaasti ja sen jälkeen on ollut vaikeaa saada otettua itseäni niskasta kiinni. Liikuttu on kyllä ahkerasti, mutta kun mättää samalla ehkä miljoona kaloria päivässä kurkusta alas, niin ei se liikunta missään näy.

Ruoskikaa mut ruotuun, olkaa kilttejä! ;)

2 kommenttia:

  1. Pahoin pelkään, että nuo timmit keski-ikäiset rouvat ovat olleet ihan yhtä hyväkroppaisia myös nuorempana. Ei ole oikein se. Mutta perässä tullaan! :D

    VastaaPoista
  2. Ohjaan kundaliinijoogaa ja joogatunneilla olen tutustunut myös minulle uuteen ihmistyyppiin: nuoret langanlaihat naiset jotka ovat niin huonossa kunnossa että eivät pysty hyvin istumaan, seisomaan tai edes makaamaan alustalla suorassa. On jotenkin hämmentävää nähdä sellaisia ihmisiä, joilta puuttuu kaikki jäntevyys. No, ovatpahan ihan oikeassa paikassa kun ovat tulleet joogatunnille :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)