keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kenties hyväkarpiksi

Olen tässä pohtinut, että koska mulle tuntuu sopivan ehdottomuus enkä normiruokavaliota noudattavana näemmä kykene kieltäytymään maitosuklaasta, taidan heittäytyä hyväkarpiksi. Tämä siis tarkoittaisi noin 100 g hiilihydraatteja päivässä. Ihan oikeasti haluaisin taas alkaa ketokarppaamaan. Kun aikoinani vedin hiilihydraatit 20 g päivässä, paino putosi ihan järjetöntä vauhtia ja voin aivan mahtavasti. Sitä en nyt kuitenkaan voi tehdä, kun tuo pieni ihanuus on täysimetyksellä.

Karppaamista ei muutenkaan yleisesti suositella imetysaikana. Ilmeisesti sen vaikutuksia ei ole tutkittu tarpeeksi. Itse kuitenkin järkeilin, että hyväkarppauksesta ei ainakaan voi olla haittaa. Ja tuskinpa tämä nykyinen huono mässäilyruokavalionikaan tekee maidosta ihan priimaa.

Täytyypä katsella. Just nyt tuntuu siltä, että tämä voisi olla järkevä ajatus. Mitä tuumitte?

Liikunnassa olen kyllä ollut aktiivinen. Salilla olen edelleen käynyt sen kolme kertaa viikossa, lisäksi ne hölkkälenkit kolmisen kertaa viikossa + koirien kävelylenkit. On heti paljon parempi olo, kun käy salilla nostamassa rautaa ja vähän hikoilemassa. Ihanaa, että elämä on muutakin kuin kakkavaippoja ja kotitöitä.

1 kommentti:

  1. Olen samaa mieltä! Vauva voi takuulla paremmin ja saa parempilaatuista maitoa, kun "meijeri" syö täysrasvasta lihaa höyrytetyillä kasviksilla ja perään iso muki tilamaitoa kuin suklaalla ja ruisleivällä! TArkkailet vaan, että maitoa riittää!

    T: 18 lapsen kokenut äiti! ...tai sit ei. Vaan kertoohan tuon jo maalaisjärkikin :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)