tiistai 12. kesäkuuta 2012

Aktiivinen akka

Kun koitan ahtaa päälleni vaatekaapista löytyviä vaatteita tai vilkaisen peiliin, ei uskoisi, että liikun paljon. En tosiaankaan mahdu juuri nyt oikeastaan mihinkään muuhun kuin venyviin trikoovaatteisiin ja legginsseihin. Ole siinä sitten chic. Tänään olen verhonnut ahterini haaremihousuihin. Niitä ei tosiaan voi suositella kenellekkään leveäperäiselle, sillä näissä se ahteri näyttää entistä leveämmältä. Mutta just nyt mukavuus kiilaa ulkonäköseikkojen edelle. Eikä sekään toisaalta järin nättiä olisi, jos ahtaisin jotkut kaapista löytyvät farkut väkisin kiinni ja fläsät tursuaisivat kyljistä siihen farkkujen päälle. Lisäksi mun selluliitti ehkä miljoonakertaistuisi, kun veri ei pääse kiertämään. Kuljen siis haaremihousuissa, legginsseissä sekä mekoissa. Näillä mennään siihen asti, että löydän sen itsekurin ja sitä kautta kadonneen kauniin kroppani.

Olen käynyt nyt kolme kertaa viikossa kuntosalissa ja tehnyt siellä varsin tehokasta treeniä. Ähkinyt viimeisissä toistoissa kuin äijä ja lähtenyt kotiin reidet tutisten. Hölkkätreenikin sujuu hienosti. Kolmesti viikossa isken jalkaan lenkkarit ja lähden ulos kirmailemaan. Reilun kuukauden päästä mun pitäisi pystyä juoksemaan 5 km pysähtymättä. Aika utopistiselta tuntuva tavoite, kun nyt syke nousee välillä jonnekin 190 tuntumaan jo minuutin hölkkäämisen jälkeen. ;) Tosin voi olla mun sykemittarinkin vika se, se kun on aika käyttäjäystävällinen ja näyttää mm. varsin korkeita kalorinkulutuslukemiakin treenien jälkeen.

Sain mun treenikamun hakuilmoitukseenkin vastauksen mainiolta tyypiltä ja aloimme treenaamaan yhdessä. Hän myös on kerran soittanut mulle ja kysynyt, olenko pysynyt kaidalla polulla. Suosittelen muillekin laittamaan etsitään-ilmoituksen, jos kaipaatte kuntoiluseuraa. Hauskaa saada kaverilta tsemppiä.

1 kommentti:

  1. Hölkkää hiljempaa, niin jaksat pitempään :) Siis meet hitaammin kuin kävellessä tai kävelyvauhtia, todellakin. Vaikka se näyttääkin ty-pe-räl-tä. Veikkaan, että näin jaksaisit sen 5 km jo nyt :) Sykemittarin kanssa toppuuttelet vauhtia, sulla on varmaan jotkut sykerajat jo tiedossa? Netistä saa selville suuntaa-antavilla laskureilla. Jos et pysty hölkkäämään tarpeeksi pienillä sykkeillä, niin sitten teet kävelylenkkejä. Juokseminen on kivaa, mutta siihen tarvitaan sitä peruskuntoa, jota kasvatetaan hitailla lenkeillä.

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)