lauantai 12. toukokuuta 2012

Pappa, 72 v

Törmäsinpä Facebookissa yllä olevaan kuvaan (joka on alunperin osoitteesta: http://3.bp.blogspot.com/-ST-FPdtxXYw/TiGrNVCeRgI/AAAAAAAACe0/d9XbpNTP50w/s1600/jeff_life_age72.jpg). Siinä poseeraa 72-vuotias mies. Siis HÄRREGOOD, missä kunnossa. Wau. *Ihastuksen huokaus*

Harvemmin sitä voi sanoa, että noin iäkkään herrasmiehen kroppa on kuumassa kunnossa, mutta tästä nyt on kyllä pakko olla sitä mieltä (ainakin tällaisen lihaksikkaita ihmisiä ihailevan). Olisi varmaan aikamoinen järkytys kyllä, jos rannalla sihtaisi jo pitkältä näin häikäisevän kropan ja sitten läheltä huomaisi, että "kappas, ukkohan on vielä rapiat 10 vuotta vanhempi kuin vaikkapa oma isä". Mutta ihailtavaa kyllä, kerrassaan.

Mitä muut tuumitte, kuuluuko ikäihmisen näyttää toinen jalka haudassa olevalta vaiko kenties näin ällistyttävän mahtavalta? (Miten niin johdatteleva kysymys) ;)

3 kommenttia:

 1. Näyttää aivan mahtavalta! Tuskin on tällä papalla ongelmia arjessa selviytymisessä, purkin avaamisessa tai lautasen nostamisesta ylähyllyltä :D Kolotuksista puhumattakaan.

  VastaaPoista
 2. No tota... pussi päähän ni panisin :D Mietipä tolle pappa-vaatetus ni ei kyllä viisari värähdä (ellei siellä makuuhuoneen puolella ole kovin hiljaista edelleen).

  Nimimerkillä samassa veneessä, mutta en voi käyttää tekosyynä lapsia, koska niitä ei ole. Mun mies meni myös barbin kanssa naimisiin ja silläkin on nyt vaimona maatuska, jolla ikuisuus projekti käynnissä. Tykkäsin tuosta sun yhdestä otsikosta "bikikunnossa 2037" vai millon se olikaan. I'm in! Mun ongelma on se, että heti kun vähän tippuu paino ja on hyvä fiilis alan taas syömään ja löysäilemään. Mistäköhän se johtuu? Ja liikuntaa jaksan harrastaa noin kaksi viikkoa. (Tämä kuvaa aika hyvin touhua:
  http://weknowmemes.com/2012/03/i-didnt-make-it-to-the-gym-today/ ) Tarkoituksena oli tipauttaa noin kymppi ennen kuin tulisin raskaaksi, mutta suottaapi olla myöhäistä ja suottaapi olla ettei. Tällä viikolla selviää ;) No, siinä tapauksessa 'tiedät tunteen' tuon tiputtelun kanssa. Oliks tää ehkä pisin nimimerkki ever?

  Toivotan sulle sylin täydeltä tsemppiä, koska sun täytyy olla mun idoli tässä projektissa!!! Aion todellakin käydä kyttäämässä sun touhujas täällä, joten no pressure.

  VastaaPoista
 3. Ihana kommentti armas Anonyymi :) Taidetaan tosiaan olla samassa veneessä, sinä kaltaiseni ex-barbi. Mutta hei, kyllä me vielä täältä läskisuosta noustaan!

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)