perjantai 2. syyskuuta 2011

Kerran possu, aina possu

Nyt on pakko tunnustaa, että karppaaminen on todella kaukana mun ruokavaliosta juuri nyt. Tosin toivon, että lähitulevaisuudessa voisin palata sen pariin, kun tämä olo tästä alkaa helpottaa. Tänään on ollut melkein jo normaali olo, joten ehkäpä mä voin taas pian palata elävien kirjoihin. Onneksi paino ei ole vielä noussut, vaikka onkin tullut vedettyä hiilihydraatteja liikaa. Tänään muun muassa kävin lounaalla Subwayssa ja kruunasin vahingon juoman SOKERIcolaa. Jeps. Liikuntakin on ihan minimissä, kun on ollut tätä eloonjäämistaistelua lähinnä... Mutta tänään ajattelin uskaltautua pitkästä aikaa lenkille koirien kanssa (alkaa miehellä myös vähän mennä hermo siihen hommaan, kun on ollut hänen vastuullaan nyt mun huonovointisuuden ajan).

Töissä salailen raskautta ja pelkään, että joku bongaa ehkä inan pyöristyneen vatsan. Vielä en ole jäänyt kiinni johtoportaalle...

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla että olo on hiukan parempi. Oot kyllä sitkeä tapaus kun olet jaksanut käydä töissä pahoinvoinnista huolimatta.

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)