tiistai 8. syyskuuta 2015

Salitreeniä ja pysyviä kiloja

Blogihiljaisuus johtuu siitä, että vaa'alla ei tapahdu mitään ja sekös mua turhauttaa. Vitsit kuin vain olisi joku naps-kytkin aivoissa, että saisi kilot tippumaan ja homman skulaamaan. Mutta ei. Kilot on ja pysyy. Painan enemmän kuin varmaan 90 % miehistä.

Mut hei, eipäs anneta sen masentaa.

NIMITTÄIN olen käynyt ahkerasti salilla ja mun voimat kasvaa kokoajan. En mä vieläkään mikään Maailman Vahvin Nainen ole, mutta vahvempi kuin moni muu. Esimerkiksi jalkaprässissä on tällä hetkellä sellaiset 135 kg ja siitä olen kovin iloinen. Tiedän, ettei vertailu muihin kannata, mutta omiin tuloksiin vertailu kannattaa aina ja on ihanaa, kun saa lisätä painoja.

Lisäksi olen käynyt nyt säännöllisesti sauvakävelemässä rivakasti. Siinä syke on sellaiset 130, mikä lienee aika hyvä rasvanpolttoa ajatellen. Toisinaan käyn myös hölkkäämässä, mutta siinä mun syke kohoaa tosi nopeasti yli 165:n. Vaikka kuinka maltilla koittaisi vetää, silti sitä menee sen verran rivakasti, että syke kohoaa kattoon. Siksi se sauvakävely taitaa olla mulle hyvä vaihtoehto. Kunto kasvaa ja pää tuulettuu.

Olen myös aivan koukussa putkirullailuun kotona. Mulla on sekä sellainen Hong Kongista ostettu halpisvaahtomuovirulla että Blackrollin Duoball -rulla, joilla sitten puuhastelen vähän vuorotellen. Lisäksi salilla on Casallin kunnon Hard Core -rulla, joka tekee mulle näyttävät tiikeriraidat selkään. Ne tekee niin hyvää. Se ihana rutina, mikä tulee selkärangasta <3 Kannattaa kokeilla, jos et ole vielä testannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)