keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Tehokkaat proteiinipäivät

Lounas proteiinipäivänä.

Eilen oli kasvis- + proteiinipäivä, eli söin proteiinia ja sen kylkeen salaattia. Lounaaksi olin tehnyt kukkakaalijauhelihapaistosta uunissa (eli kukkakaalia keitettynä ja muusattuna, jauhelihaa paistettuna, sekaan pari raakaa kananmunaa ja mausteita, uunissa 200 asteessa puolisen tuntia), päivälliseksi söin salaattia ja tonnikalaa, välipaloina rahkaa. Niin eikö se paino sitten ollutkin 300 g plussalla tänään aamulla, bläh. Dukan sanoo kirjassaankin, että kasvis+prodepäivät voivat näkyä plussana vaa'alla, sillä kroppa ottaa kaiken mahdollisen irti niistä rehuista. Ja että se kyllä lähtee taas proteiinipäivien ansiosta pois. Onneksi se lukee siinä kirjassa, niin tiedän aina jo odottaa hetkellisiä plussalukemiakin.

Tänään on onneksi taas proteiinipäivä, joten huomenna vaaka tuskin näyttää ainakaan plussaa. Tuolta mun blogin yläreunasta näkee, että alaspäin ollaan joka tapauksessa menossa. Se maaginen 68 kg:n rajapyykki häämöttää tulevaisuudessa. Ensin tähtään tuonne alle 80 kg:n, sit iloitsen seiskalla alkavista lukemista ja lopuksi tuulettelen niitä kutosella alkavia.

Tänään huomasin ekaa kertaa vaatteissa, että jotain on tapahtunut. Ennen mulle sopineet Lindexin L-kokoiset joustofarkut (eli mitkä lie jegginssit tms) tuntuvat pyörivän jaloissa. Tai kyllä ne vielä hetken menevät, kunhan muistaa nostella ylöspäin. Näin tän just pitääkin mennä :) Toivottavasti kohta pääsen blokkaamaan vaatekaapista niitä jättirättejä ja lahjoittamaan ne eteenpäin. Ei enää koskaan niihin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)