maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kätevä, kutistuva emäntä

Hyökkäysvaiheessa Dukan käskee syömään 1,5 rkl kauraleseitä, joista saa paistettua näppärän letun rahkan ja kananmunan avulla. Meillä oli paistinpannut kaikki pesussa, mut onnistuu se näköjään kattilallakin.
Tämä ja huominen päivä jäljellä hyökkäystä, eli proteiinien kiskomista kaksin käsin. Ylihuomenna saapi sitten ottaa mukaan rehuja ja mm. sieniä. Ihmeellisen vähän niitäkään on kyllä kaivannut, mutta toki myönnän, että tuovat tarpeellista vaihtelua ruokavalioon.  

Tänään oli ensimmäinen päivä, jolloin vaaka ei ollut mennyt alaspäin vain lukema oli itse asiassa vähän noussut. Edelleenkin kokonaissaldo on kuitenkin kivasti miinuksella:  2,8 kg miinusta. Uskon tuon pienen pomppauksen johtuvan eilisestä kuntosalista. Se kun kai kerää aina nesteitä lihaksiin ja se sitten taas näkyy vaa'alla. Kuntosalihommista saan kuitenkin aina niin paljon mielihyvää, ettei pieni ylöspäinpomppauskaan vedä mieltä matalaksi.

Eilen tuli vähän lesoiltuakin salilla ;) Tosin ei sitä kukaan muu varmasti huomannut, mutta itsellä oli kivaa. Nimittäin mä tykkään tehdä penkkipunnerruksia, mutten jaksa toistaiseksi kuin 2x7.5 kg + tanko 20 kg -painoilla (tosin on siinäkin sit jo yhteensä 35 kg). Eilen bongasin salilta ISOT 5 kg kiekot, jotka toivat heti näyttävyyttä mun penkkipunnerrusräpellykseen. Niiden kaveriksi laitoin sitten pienet 2,5 kg painot. Aiemmin olen nitkuttanut menemään sellaisilla pikkupainoilla. Visuaalisesti paljon näyttävämpää hommaa isommilla painoilla :D


4 kommenttia:

 1. Ihanaa millainen innostus täältä huokuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan :) Arvaa, onko mun mies vähän kummissaan kotona, kun kokoajan hihkun jotain Dukan-juttua... :D Tosin se nyt on niin nähnyt mun hihkumisia ennenkin, taisin Superdieetistäkin olla ihan fiiliksissä alkuaikoina. Sit se alkoi maistua puulta. Tässä Dukanissa on se hyvä, ettei tarvitse vetää aina samoja ruokia vaan voi valita oman maun mukaan.

   Poista
 2. Piti käydä tilaamassa tuo dukan kirja, josko innostuisin itsekin siitä! Jatkahan raportointia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, yhdessä onnistutaan! Mä lainasin oman kirjan kirjastosta, tosin harkitsin ostamistakin kyllä. Aika paljon siinä on teoriaa, mutta onneksi myös helposti omaksuttavaa asiaa. Tsempit urakkaan!

   Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)