sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Menee ihan käsittämättömän hyvin

Eväät ennen kuntosalia: kolme siivua naudanpaistia ja vanilja-profeel. Lieneeköhän jälkimmäinen sallittua, kun oli ihan saiiiiraaaan hyvää? Arvot siinä oli kuitenkin kohdallaan: rasvaa reippaasti sen alle 2 % ja hiilihydraatteja 6,8 %.

Voi tsiisus, kun mä tykkään tästä Dukan-hommelista. On ihan sellainen dieettihurmos päällä kuulkaas. Silloin ennen raskautta hurahdin karppaamiseen ihan samalla tavalla, mutta homma jäi tyngäksi, kun piti viettää kaikki aika pää pytyssä ja sen jälkeen teki vaan mieli Subwayn aterioita. Mutta nyt on ihan eri tavalla resursseja uusia koko ruokavalio ja pysyä siinä, joten UU JEA! 

Nyt mennään neljättä päivää Dukanin hyökkäyksellä. Painoa on lähtenyt jo 3,5 kg. Kunnon mielitekoja ei ole ollut, energiaa riittää ja kuntosalillakin jaksaa huhkia. Just äsken tulin salilta ja treenasin ihan samaan malliin kuin ennenkin. Yöllä en kyllä saanut taaskaan nukuttua kunnollta, kun en vain saanut unta, mutta sellainen mä olen: söinpä sitten levyllisen suklaata kaiken muun hötön päälle tai runsaalla proteiinilla.

Fiilis huippu! (Ja salilla oli sellaisia hunkseja treenaamassa, että nam ja maiskis!)

1 kommentti:

  1. Samat fiilikset täällä! Aloitin siis viime viikolla kolmen päivän hyökkäyksellä ja siirryin siitä kruisailuun. Nyt on takana 2,2 kiloa ja elämä hymyilee. Noi vaihtelevat päivät tekee hyvää. Kun saa jokatoinen päivä vetää salaatteja lihan kaveriksi, ei ne prodepäivätkään käy niin luonnon päälle. :)

    Skyrin rahkoja mun on hankittava lisää. Ja tarviipa tutkia myös tuo vanilja-profeel, mistä mainitsit. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)