maanantai 29. heinäkuuta 2013

Sivuraiteilla piipahdettu

Lehdessä oli Voglian mainos. Itse putiikista en mitään tiedä, mutta tykkäsin niiden sloganista. "Sinä olet sopiva". Ihanan armollinen ajatus :)
 Otsikosta voinette päätellä, että tuli ensimmäistä kertaa poikettua ruokavaliosta. Sunnuntaina ihan pikkuisen ja eilen maanantaina sitten vähän isommin. Oli huono päivä, lapset huusi, mua väsytti ja sitten jäin yksin, kun mies lähti harrastuksiinsa ja lapset nukkuivat. Juuri se klassinen tilanne, jolloin ylipainoinen salasyöppö avaa kaapin ovet. Ensin mussutin vähän miehen irtokarkkeja, sitten rohmusin lapsilta jäätelötuutin, jääkaapista yhden vaniljavanukkaan ja vielä kaksi LEIPÄÄ. Siis leipää! Mä en edes tykkää leivästä mitenkään järisyttävän paljoa. En tiedä, miksi sorruin, koska dieetti on tehokas, helppo noudattaa ja oikeastaan aika mukavakin. Tiedän, että haluan laihtua ja että näytän hyvältä hoikempana. Ja silti söin tyhmiä juttuja, mikä näkyi tänään vaa'alla painon näyttäessä lukemaa 83 kg.

Repsumiset tosin kuuluvat elämään. En ole yli-ihminen, joka pysyy aina tiukkana. Ensin meinasin, etten edes mene tänään aamulla puntarille, mutta se olisi ollut itsensä huijaamista. Päätin nyt ottaa viiden päivän proteiinipäiväputken ja sitoutua taas uuteen ruokavalioon. Herkkupäivät kuuluvat ohjelmaan sitten joskus marraskuussa, kun tavoitepaino on toivottavasti saavutettu ja Dukan niitä suosittelee. Siihen asti yritän nyt entistä kovemmin pysyä kovana.

Eilen kävin kyllä kuntosalilla, joten pisteet siitä! Lisäksi kävin salin jälkeen ystävän kanssa ravintolassa syömässä, missä otin (listan ainoan) salaatin. Lisäksi tuunasin sitä kevyemmäksi, eli sipulirenkaat ja leipäkuutiot pyysin jätettäväksi pois, samoin kuin majoneesin. Lopputulos oli juuri oikeanlainen ja Dukanin oppien mukainen, lisäksi makukin oli kohdallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)