tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kuudes hyökkäyspäivä ja -3,3 kg

Kahvia pitää saada joka päivä ja mieluiten termosmukista.

Olen iloinen ja täynnä energiaa. No okei, ENÄÄ en ole täynnä energiaa, sillä pyöräilin kuntosalille ja takaisin (yht. 20 km) ja siinä välissä tosiaan nostelin rautaa. Mutta siis olin täynnä energiaa. Eikä nytkään ihan mikään puolikuollot olo ole. Tämä hyvin proteiinipitoinen ruokavalio toimii mulla.

Huomenna alkaakin sitten taas uusi vaihe, Dukanin cruisailu. Eli saa vetää vihanneksia ja sieniä ainakin nykyisten ruokien lisäksi. Hedelmistä en ole ihan saletti, että tulivatko ne tässä vaiheessa jo mukaan vaiko kolmannessa vaiheessa vasta.

Itsekuri on ehkä korkeammalla kuin koskaan ja into korkealla. 

2 kommenttia:

  1. Jännityksellä odotan miten sun paino menee nyt uudessa vaiheessa. Raskauskilot pitäis saada pois niin, ettei imetys kärsis. Tää dukan vaikuttaa varteenotettavalta vaihtoehdolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin. Nyt ainakin näyttää hyvältä :) Mulla oli tuo sama mielessä: kuinka laihtua ilman, että imetys kärsii. No, mä yritin lähinnä hillitä lihomista imetysaikana. Nyt sain kuopuksen vierotettua, niin voin panostaa ihan täysillä kutistumiseen. Ei ehkä kannata pitää kiirettä, kyllä ne raskauskilot saa pois. Nyt tärkeintä on, että sun vauva saa hyvää pöperöä :)

      Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)