sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Edistys 0, fiilis täysi 10

Aloitin cruisailu-vaiheen 5/5-rytmillä, eli ensin viisi päivää kasviksia+proteiinia ja sitten seuraavat viisi päivää proteiinia. Tänään on viides päivä rehu+prode-ruokavaliolla ja vaakalukemat eivät ole liikahtaneet piiruakaan alaspäin. Ihme kyllä, asia ei edes hierrä yhtään. On niin voittaja-fiilis, kun en ole sortunut mihinkään ja tiedän syöneeni puhdasta, terveellistä ja järkevää ruokaa (miinus Pepsi Max, joka on niin kaukana luonnollisesta kuin vain olla voi). Uskon miinusta tulevan taas seuraavien viiden päivän aikana, jolloin lautaselta löytyy hyvin proteiinipitoista sapuskaa.

Itseluottamuskin on kohonnut onnistumisten myötä. Tänään pukeuduin lyhyisiin shortseihin pitkästä aikaa ja ne mielestäni näyttävät ihan hyviltä jopa tällaisen vähän tuhdimman rungon yllä. En tosin tiedä, ilkeäisinkö näiden kanssa lähteä kotoa mihinkään, mutta anyway :) Ehkä se tapahtuu sitten, kun vaaka näyttää alle 80 kg (eli vajaan 5 kg:n kuluttua).

3 kommenttia:

 1. Jee hyvä hyvä! Minen pysty noudattamaan mitään dieettejä. Mutta paino on tässä kesän aikana hiukan laskenut.. ja nyt painan vähemmän kuin edes muistan koska viimeksi! Mutta tietty pudotettavaa olis vieläkin :D Lyhyistä shortseista tuli mieleen että ite en osaa käyttää, koska mun mielestä polvet on niin rumat! :D On mulla nyt yks lyhyt hame ja sitä olen käyttänyt.. lähinnä kotona ja mökillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinhan se varmasti pitäisi oikeaoppisesti tehdä: söisi fiksusti ja laihtuisi siinä samalla. Se taas ei tunnu onnistuvan multa ollenkaan, vaan tarvitsen jonkun suunnitelman ja tarkan päämäärän. Ihmiset ovat erilaisia :)

   Poista
 2. En mä nyt mitenkään fiksusti ole syönyt... ja päätavote on että paino ei nouse! Mä kokeilin Jutan superdieettiä mut se oli mun mielestä liian rajoittava. Mutta on sitä syömistä tullut mietittyä ihan tässä muuten vain... hitaastihan se paino laskee ja välillä taas ei ollenkaan! Olishan se kiva olla samaan aikaan parhaassa iässä ja parhaassa kunnossa...

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)