tiistai 26. heinäkuuta 2011

Uskomatonta!

" Rakas vaaka,

kiitos ystävällisyydestäsi ja huomaavaisuudestasi aamulla. Arvostan suuresti melkein kiloa alempaa lukemaa. Tällaiset yllätykset ovat mieluisia. Toivon, että olemme samalla aaltopituudella jatkossakin."

Kyllä, kyllä, KYLLÄ: puntarin ruudulle ilmestyi tänään lukema 84,4 kg! Onkohan tämä nyt sitä kuuluisaa hiilaripöhötystä (jonka ristin tuksupöhötykseksi) vaiko vain moukan tuuria? Noh, oli mitä oli, niin tervetuloa vaan meille. Kiva vielä, että sain moisen lukeman näin viikkopunnituksen kunniaksi. Ou jee!

Mun mies on kyllä vähän huolissaan tästä karppauksesta. Se ei oikein ymmärrä, miten pekonin vetäminen aamiaiseksi tms voisi olla kovin terveellistä. Ehkä se ajattelee, että tulee mussutettua hiilihydraattejakin samaa vauhtia kuin ennen. Kyllä hän kovasti koittaa kannustaa ja kuuntelee mun jorinoita (lue: julistuspuhetta) kiinnostuneena, mutta on hänellä sellainen vähän epäileväinen ilme kasvoilla kyllä. Mutta eiköhän hänkin ala tähän hommaan uskoa, kun pääsen mun selkätisseistä eroon.

Löysin valaisevan tekstin karppauksesta:
http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?t=856

Enimmäkseen juttu oli tuttua, mutta oli siinä jotain uuttakin. Nyt koitan vielä etsiskellä jostian grammamääriä, paljonko mitäkin kuuluisi suunnilleen syödä.

6 kommenttia:

 1. ihanaa, blogi, joka kertoo karppauksestakin! itekin olen miettinyt, että pitäiskö aloittaa ja saisinko miehen mukaan kanssa, mutta pitää tutustua vielä aiheeseen vähän paremmin, ennen kuin uskalla kokeilla :)

  http://melkeintaydellista.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Osta Antti Heikkilän kirja "Ravinto ja terveys" ja laita miehes lukemaan se, niin eiköhän aukea silmät hälläkin. ;)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa lukijaksi Rinkeli!

  Hiilarihirmulle suurkiitos kirjavinkistä. Tsekkasin jo, että se on kirjastonkin listoilla (tosin jollain ryökäleellä juuri nyt lainassa). Pitää ehdottomasti tutustua. Mies ei kyllä suostu mitään lukemaan, mutta ehkä se kuuntelee, jos mä luen parhaita paloja ääneen. Harmi, ettei kirjoista löydy PS3-pelejä: sitten hän saattaisi kiinnostuakin ;D

  VastaaPoista
 4. Huippu juttu! Tohon karppaukseen pitäsi varmaanki itekki alkaa tutustuu ;P

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)