maanantai 25. heinäkuuta 2011

Eka karppipäivä luo uskoa tulevaan

Tämä nyt on luultavasti ihan puhdasta uutuudenviehätystä, mutta olen aika innoissani kyllä. Olen syönyt tänään hyvää ruokaa ja runsaasti kasviksia, en ole potenut nälkää tai järjettömiä mielitekoja, eikä hiilihydraattia silti ole kertynyt (Kiloklubin mukaan) kuin alle 20 g. Jeah! Mä kun tähtäsin sinne 100 grammaan tai hyvässä tapauksessa 60 grammaan :0 Mutta sitten olenkin jotenkin vaivattomasti saanut noin alas hiilarit. Oho. En kyllä tiedä, teenkö tätä oikein ja jossain varmasti joku karppaajien valtakunnan ruhtinas ravistelisi mun valinnoille päätään. Mutta mä teen nyt näin ja toivon, ettei tule kust liriteltyä omaan nilkkaan. Suurella ilolla otan vastaan kommentteja, ohjeita, neuvoja, totuuksia, mielipiteitä - ihan mitä vaan. Yritän ottaa opiksi.

Yritän tässä lähipäivien aikana ehtiä kirjastoon tsekkaamaan, olisiko siellä jotain opaskirjaa tähän hommaan. Ainakin muista aiheista on niitä For dummies -kirjoja, ehkä on vhh-ruokavalionkin noudattajille omansa? ;)

Tänään olin kuljeskelemassa kauniin kesäpäivän kunniaksi kaupungilla. Normaalisti olisin syönyt ainakin jäätelön ja käynyt siellä kirotussa Subissakin. Tänään kyllä loin yhden (!!) kaihoisan katseen mun suosikkikahvilaan, jossa on ihan saiiiiiiiraaaaan hyvää suklaakakkua. Olen syönyt lukemattomia sellaisia ja juonut vielä cafe latten päälle. Mutta ihme kyllä, ei tehnyt kuitenkaan tiukkaa ohittaa tuota mestaa. Lisäksi mulla oli hieman nälkä ja Subway kävi jossain alitajunnassa kääntymässä. Mutta sen sijaan suuntasin torille, ostin sieltä kotiinviemisiksi ison kukkakaalin suoraan viljelijältä ja vadelmia naposteltavaksi.

Ihan olen ihmeissäni, että mitä mulle on tapahtunut? Erittäin jees, toivottavasti saan pidettyä draivin yhtä vahvana JA että tämä näkyy myös vaa'alla kutistuvana lukemana.

Mä haluaisin onnistua samalla tavalla kuin vaikkapa Wilma Schlizewski, joka laihtui jotakuinkin 20 kg ja on nykyään arvioilta miljoona kertaa vetävämmän näköinen kuin ennen. Ei sillä, että nyt ihan häneksi haluaisin muuttua (hih), mutta tuon painonpudotuksen ottaisin kyllä ilolla.

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta vaikken karppaakaan (vielä!). Odota vaan, huomenna tuntuu vielä paremmalta. Ja taatusti joku huomaa eron sun olemuksessa, ainakin multa lähti joku "hiilaripöhö" pois ja näytti siltä että paino on laskenut enemmän kuin olikaan :)

    VastaaPoista
  2. Ninni, mä olen NIIN onnellinen, että tulit mun blogiin lukijaksi heti alkumetreillä. Sulta tulee aina niin kannustavia kommentteja :) Odotan innolla, josko pääsisin tästä "Tukiais-turvotuksesta" eroon... ;)

    VastaaPoista
  3. Jeps. Tiedät varmaan. Se ei oikein pue mua tai kohublondeja.

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)