lauantai 12. tammikuuta 2013

Viikko Superdieetillä, -3 kg sekä aviomiesketutusta

Aika hyvä tulos, kun vaaka näyttää vain viikon dieettaamisen jälkeen 3 kg vähemmän. Tosin lienevät lähinnä nesteitä, sillä senttejä ei ole karissut yhden yhtäkään. Mutta kyllä mä vielä menen kasaan, olen siitä aivan varma.

Mies otti kuppia eilen, tänään vaimoa ketuttaa.
Juuri nyt mua kyllä ottaa päähän Rakas Aviomieheni, joka kuorsaa sängyssä. Hän oli nimittäin baarissa viime yönä, tuli kotiin joskus kolmelta, jolloin koirat ilmoittivat asiasta räyhäämällä ja herättivät mut (eivät onneksi lapsia). Sitten mies kompuroi joidenkin lelujen päällä ja herätti mut taas. Ja sitten se tuli viereen haisemaan oksettavasti oluelta, pyöri siinä kuin viimeistä päivää ja lopulta nukahti niin, että mulle jäi joku millin levyinen kaistale koisia. Nuku siinä sitten hyvin, kun ei voi edes kääntyä, kun toinen haisee pullonpalautusautomaatilta. Noh, meitsi sitten nukkuikin loppuyön kovin levottomasti. Lapset heräsivät joskus vähän kuuden jälkeen. Mies ei tehnyt tietystikään elettäkään niiden hoitamiseksi, joten meitsi hyppäsi pystyyn. Nyt se kuorsaa ja haisee tuossa edelleen ja mua ottaa päähän. Sitten kun se joskus ikuisuuden kuluttua saa krapulaisen ahterinsa ylös sängystä, pitää hakea herran auto jostain kaupungilta. Ensi kerralla kyllä ehdotan, josko jäisi kavereidensa luo yöksi, niin A) mun ei tarvitse herätä keskellä yötä koirien räyhäämiseen, kun joku konttaa kotiin ja B) mun ei tarvitse lähteä yli kymmenessä pakkasasteessa raapimaan autoa, pakkaamaan lapsia toppaan ja hakemaan sitä hiivatin kärryä jostain yli 10 kilsan päästä. Niin ja C) ehkä meidän suhdekin säilyy iloisempana, kun mua ei ota toinen päähän koko yötä ja koko seuraavaa päivää.

Ei mulla muuta ;)

T: (kohta timmi) nipo vaimo

5 kommenttia:

 1. Voi toi on niin rasittavaa kun toinen tulee kännireissulta ja herättää. Mä oon vielä niin huonouninen et kestää hirmu pitkään saada unen päästä taas kiinni. Ja se haju...yöks :D

  Sulla on kyllä lähteny tosi hyvin tota painoa. Mulla on nyt 5 dieettipäivän jälkeen lähteny 1,9kg ja oon siihenkin kyllä tosi tyytyväinen. Tästä eteenpäin vaan!

  Tosin mulla alkaa olla ongelmia aamupalan kanssa. En tiedä johtuuko leseistä, mut mun vatsa menee aina ihan sekaisin aamupalan jälkeen :( Tänä aamuna alkoi niin kuvottaan koko aamupala et en kertakaikkiaan saanu kaikkea alas. Yritys oli kova :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että ymmärrät täysin. Mulla samoja nukahtamisongelmia, joten kyrsi kyllä kympillä.

   Ootko koittanut vaihtaa rahkaa vaikka johonkin toiseen, leseetkin voi Fitfarmin vastauksen mukaan korvata kauraleseillä (tosin pienemmällä määrällä (mikä tuskin haittaa sun tapauksessa ). Muistaakseni 3 g kauraleseitä vastaa 5 g vehnäleseitä. Mulla menee kyllä hyvin eikä näemmä edes ole väliä, vedänkö blenderissä sekaisin vai lusikalla vaan. Tsemppiä!

   Poista
 2. hei, käytätkö sä kaikkia noita lataus / treeni / palautusjuomia? kattelin kaupas et pelkästään niihin olis mennyt melkeen 80 e *tähän sellainen shokkihymiö*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan ne poskettoman hintaisia. Oon kuitenkin järkeillyt, että entisellä ruokavaliolla saatoin käydä parisen kertaa viikossa esim. Subissa syömässä jollain 7 eurolla ja nyt en, niin sijoitetaan sitten ropoja noihin lisämömmöihin.

   Poista
 3. Sinulle on blogi haaste :) http://pikkuinenpesa.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)