maanantai 28. tammikuuta 2013

Jo melkein elävien kirjoissa

Torstaina yöllä iskenyt vatsatauti ja kuume on laantunut pieneksi flunssaksi. Harmittaa kyllä tuo tauti, kun sen takia mun orjallinen Superdieetin noudattaminen koki pahan kolauksen, kun en pystynyt ajattelemaankaan rahkan, vihannesten tai edes lihan syömistä. Söin ihan liian vähän ja hädintuskin ollenkaan proteiinia. Tosin eipä sillä määrällä tokikaan lihomaan päässyt, mutta pölöä, että nyt en ole noudattanut ohjeita koko kuutta viikkoa. Mielessä kummittelee tuttavan toteamus, että dieetissä onnistuu vain, jos syö kaiken mitä käsketään eikä yhtään enempää tai vähempää. 

Lisäksi ihmetyttää, vellooko tauti vielä vai mistä syystä olen tänäänkin käynyt kakomassa vessanpyttyyn nojaillen tai miksi en saanut tänään aamupalarahkasta kuin puolet syötyä ja lounaasta alle puolet. Väkisin hiipi mieleen raskauspahoinvointi, mikä ei kyllä millään muotoa kuulosta erityisen kivalta. Kahdessa lapsessa kun on tekemistä vähintäänkin riittämiin... 

Noh, uskon kuitenkin olon johtuvan tästä taudista. Jos se nyt mystisesti jatkuisi kun flunssa lähtee, niin sitten stressaan asiaa enemmän.

Hommasinpa muuten lisämotivaatiota painonpudotukseen: varasin meidän perheelle ulkomaanmatkan toukokuulle mun synttäreiden kunniaksi. Olen siellä sitten tykissä kunnossa :) Uskon vakaasti onnistuvani, sillä aloitin Superdieetin 5.1.2013 eli noin kolme viikkoa sitten ja painoa on lHtenyt jo 5 kiloa!

1 kommentti:

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)