keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Muskelit tulessa

Toissapäiväinen kuntosalitreeni tuntuu yhä lihaksissa. Eli todistettavasti jossain tuolla laardien alla on myös lihaksia. Mahtavaa! Huomenna sama uusiksi, tänään vielä annan kropan palautua.

Vaaka oli tänään samassa lukemassa kuin eilen. Nälkä on kiusannut tänäänkin ihan kunnolla, mutta uskon, että kroppa tottuu kyllä eikä kohta enää kilju lisää ruokaa. Tänään nälkä kski voimalla - missäs muuallakaan - kuin ruokakaupassa, mutta ihmeen kaupalla ei edes tehnyt mieli ostaa mitään dieetistä poikkeavaa.

Lisäksi sain äsken mahtavia uutisia! Mun äiti leikattiin tänään ja hän tuossa jo soitteli päässeensä osastolle. Kovin oli tokkurainen, mutta leikkaus oli mennyt hyvin ja selvisi rinnan osapoistolla. Nyt sitten pari viikkoa odotetaan tuloksia, onko levinnyt imusolmukkeisiin vai selvittäisiinkö vain sädehoidolla. Tai no, "vain" sädehoidolla, mutta kyllä se sentään stytostaatit voittaa.

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Voimia sinne! Kokemuksesta tiedän, miten rankkaa on kun omalla äidillä on rintasyöpä. Onneksi leikkaus meni hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cherrie! Toivoa on. Toivottavasti myös sun äiti voi hyvin.

   Poista
 3. Toivoa on aina! Minä valitettavasti menetin äitini samaiselle sairaudelle viitisen vuotta sitten, mutta muistoissani hän on aina <3

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että leikkaus meni hyvin! Intoa salitreeneihin :)

  VastaaPoista
 5. Voi että, jaksamista sinne ja toivotaan todella, ettei imusolmukkeista löytyisi mitään.

  Mä oon edelleen ihan jumissa ja kipeä maanantain treeni2:sta :D Tänään en aikomuksesta huolimatta kuitenkaan ehtinyt salille, joten kohta pitäis nostaa persus sohvalta ja suunnata lenkille.

  VastaaPoista
 6. Suurkiitos tsemppauksesta ja syvä osanotto Cherrielle. Itse olisin aivan hukassa, jos moinen tragedia osuisi kohdalle.

  Eveline, ilmeisen tehokasta hommaa, ainakin jälkituntumasta päätellen.

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)