sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kohta puntarille

Mulla on sellainen olo, että tänään aamulla vaaka voisi näyttää mukavasti vähemmän, kun on jotenkin kevyempi olo. Tosin vasta yksi päivä Superdieettiä takana, mutta siihen päälle useampi aika järkevä omatoiminen ruokailupäivä.

Vitsit mä kyllä varmaan petyn, jos vaakalukema ei ole mennyt alaspäin. Mutta toisaalta, kyllä tässä vielä on matkaa jäljellä.

LISÄYS klo 9:50:

Kyllä vaan, vaaka näytti kivempaa lukemaa kuin eilen. Melkein 1,5 kg vähemmän :)

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat hyviä uutisia! Ne sitten taas potkii heikompina hetkinä eteenpäin.

  VastaaPoista
 2. Wau, upea pudotus eilisestä!

  Mä tässä mutustelen superdietin mukaista aamupalaa, vaikka huomenna vasta virallisesti aloitankin. Huh, tää aamupala on aika tuhti :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mulperi ja Eveline. Mukavasti tosiaan kannustaa, kun lukemat hilautuvat alaspäin, vaikkakin toki tiedän, ettei vaa'alla tarvitsisi päivittäin hyppiä. Mutta pah, olkoot nesteitä vaan, oon silti iloinen, että lähtivät pois :D

  Eveline, mä tykkäsin kakkosryhmän aamupalasta. Tosin mun pirtelöstä tuli ekana aamuna turhan tuhtia (tyyliin ei kaatunut blenderistä pois, vaikka käänsin kannun ylösalaisin). Tänään iskin sekaan vettä reippahalla kädellä ja johan toimi.

  VastaaPoista
 4. Huh, upee pudotus! Minulla on muuten blogissani sinulle haaste/tunnustus :) Toivottavasti ehdit sen käydä vilkaisemassa, ja tsemppiä eteenpäin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Cherrie ja Tea! Mulla on sellainen kutina, että paino tippuu vauhdilla jatkossakin :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)