torstai 10. tammikuuta 2013

Veden kittaamista ja mielihyvää

Hyvä meininki! Paino 85,4 kg eli enää 400 g seuraavaan laihdutuspalkintoon (joka lukee listassa hajuvetenä, mutta voi olla jotain muutakin ihanaa).

Olenpas tänään tyytyväinen itseeni. Jotenkin kiva, että tahdonvoimaa löytyy ruokavalion uusimiseen kokonaan. Juuri nyt en tunne enää alemmuuttakaan mun ylipainon takia, koska mä olen ihan tosissani ottanut itseäni niskasta kiinni. Lisäksi tänään tasan kolme kiloa alle viikontakaista pienempi vaakalukemakin tsemppaa, olo on kuin onnistujalla :)

Vettä saa kyllä olla ihan jatkuvasti kittaamassa ja se taas näkyy jatkuvana vessassaramppaamisena. Mut jos ei muuta, niin tulee putsattua kroppaa sisältäpäin.

Tänään suuntaan jälleen salille. Lihaskipu oli nimittäin niin hurjaa, ettei sinne ollut vielä eilen asiaa. Ystävä on tulossa kanssa mukaan, tosin en tiedä, kuinka järkevää se on. Salilla kun ei liiemmin kerkeä mitään turisemaan enkä toisaalta kehtaa luukuttaa musaa kuulokkeissa, kun on seuraa. Mutta kokeillaan. Jos menee vain lätisemiseksi, niin pitää seuraavat tärskyt sopia vaikka saunaan.

Tsemppiä kaikille muillekin, nyt me onnistutaan!

1 kommentti:

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)