sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Viime hetken chillailua

Ostin tämän ihanan liljaoksan eilen torilta. Aika huokealla sai, 3 e.

Että on mennyt viikonloppu nopeasti. On kyllä ollut kivaa. Olen saanut harjoittaa mun epäsosiaalista puolta, eli ollut ihan itsekseni. Aina ei jaksa seuraa :D

Syömiset pysyivät hyvin aisoissa, tosin en ihan 100 % pysynyt ruodussa. Mielihalut voittivat ja söin kaksi sämpylää, mikä ei näin jälkeenpäin ajateltuna ollut kauhean järkevää. Tosin eipä mun ruokaremontti siihen kaadu, nyt vain uudella tarmolla eteenpäin. Ainakin on levännyt olo ja jaksaa hyvin.

Piti tuossa jo vähän siivota. Tosin koti on kyllä pysynyt ihmeen siistinä, kun olen ollut vain yksin täällä. Jos mä olisin lapseton sinkku, mulla olisi tästä päätellen aina peilikiiltävä koti ;) Tämä nyt vain on hinta, mikä pitää maksaa ja kestää. Ei paha.

Tuli pitkästä aikaa tehtyä koiran kanssa lenkki tyhjällä vatsalla. Normiarjessa ei tunnu siihen oikein riittävän paukut. Ei oikein huvita pukea nälkäisiä lapsia ja lähteä koko porukka ulkoilemaan heti herättyä ja toisaalta en pärjää itse niin kauaa, jos ruokin heidät ensin ja sitten vasta mennään. Mahdollisesti aloitan aamulenkkeilyn kun työt alkavat: herään klo 6 ja lähden koiran kanssa kaksin. Tosin eipä mua mikään estäisi nykyarjessakaan silloin heräämästä ja lähtemästä, eli saapi nähdä, toteutuuko tuo suunnitelma vai jääkö tekosyylimbon jalkoihin. Jonkun tutkimuksen mukaan tyhjällä vatsalla ulkoilusta ei ole mitään merkittävää etua. Mutta eipä siitä kyllä haittaakaan olisi.

Rentoa sunnuntaita kaikille, pysytään kaukana suklaalevyistä ja pikaruokaloista.


2 kommenttia:

  1. Nooh, ei se maailma pariin sämpylään kaadu. ;)

    VastaaPoista
  2. Niinpä, eipä kaadu, kunhan ei lähde lapasesta sillä verukkeella, että sortui kuitenkin :O

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)