keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kun ruoka ei kiinnosta

Helppoa ja sopii laiskalle ruoanolaittajalle. Tähän kylkeen jotain proteiinia, niin jees.
Pikkulapsilla on aina jotain vaiheita menossa ja niin taitaa olla mullakin. Välillä olen ihan into piukassa jostain ruokavaliosta ja vaakalukemat vähenevät. Sitten iskee kyllästyminen, repsahdus, turhautuminen. Nyt olen jossain ihmeellisessä vaiheessa, jossa ruoka ei kiinnosta yhtään. Olen vähän väynyt miettimään ruokaa tai tekemään ruokaa, joten syön vähän mitä sattuu. Vaa'allakaan en ole jaksanut käydä, joten paha sanoa, miten tällainen "Ruoka on ihan blääh" -meininki vaikuttaa lukemiin. Nyt jalassa on tosin Lindexiltä ostetut L-koon housut, jotka olivat ennen hyvät, mutta nyt ahteri roikkuu jotakuinkin polvissa. Tiedä sitten, johtuuko tämänhetkinen hiphop-look kutistumisesta vaiko Lindexin pöksyjen löystymisestä. Ehkä mä tsemppaan huomenna aamulla ja käyn vaa'alla. Ehkä mä jopa vien sen yläkerran vessaan, niin voin pompata sen päälle heti herättyäni aamutuimaan.

  Kommenttiboksissa kyseltiin, pitäisikö kenties vain ryhtyä järkevälle ruokavalioremontille eikä palata Dukan-dieetin oppeihin. Jotain sellaista tässä nyt olen yrittänyt, eli syödä normaalisti, mutta aiempaa fiksummin. Silti kokoajan takaraivossa jyskyttää, että Dukanilla lähtisivät nämä ekstralaardit. Jotenkin harmittaa ja hävettää, etten saa itsestäni irti. Tai korjaan: ole saanut itsestäni irti. Ehkä mä löydän sen tehokkaan draivin jostain vielä.

Entä mitä kuuluu mun kestopigmentoiduille eyelinereille? Noh, pigmentointi tuntui valitettavasti kuluvan about kokonaan pois. Tai jäljellä on ihan hento viiva molemmissa silmissä. Se näyttää enemmänkin huonosti pestyiltä meikeiltä kuin kunnon rajaukselta. Eli sinne meni 240 euroa. Hoitola suosittelee 1-4 kerran pigmentointia, joista seuraavat maksavat 140 euroa. Itse en luultavasti ole kuitenkaan menossa vahvistamaan rajauksia, sillä on melkoisen kallista ja epämiellyttävää hommaa. Tai noh, aion pohtia asiaa ja tsekkailla mun silmiä sillä silmällä. Just nyt tuntuu siltä, että nämä hennot rajaukset ovat ihan fine ja jos haluan voimakkaampia, niin vedän itse meikillä. Ei mun niin nätiltä tarvitsee näyttää heti sängystä ylös hypättyäni ;) Eikä toisaalta siihen Tukka pystyssä -lookkiin mitkään rajaukset taida auttaa ;)

Kaikesta huolimatta mitä mukavinta keskiviikkoa ihan jokaiselle :)

5 kommenttia:

 1. Samoin sinne , ihanaa keskiviikkoa. Ja täällä on kans samanmoisia fiilareita , joskus diettikamat kaapissa, joskus haetaan pitsaa.. ;)

  Hei ja harmi toi pigmentointi juttu ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se on ihan normaalia, ettei aina vain nappaa. Tsempit sullekin!

   Poista
 2. no voi kökkö miten tossa pigmentoinnissa kävi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. En tiedä, viitsinkö ottaa riskiä ja sijoittaa niihin yhtään enempää rahaa, jos ne seuraavatkaan eivät sitten pysy...

   Poista
 3. Mä oon ainakin kokenut, et jos joudun itelleni tekee eri ruokaa mitä muulle perheelle, ni on tosi vaikee saada pidettyy ittensä ruodussa ja ruokavaliossa. Tällä hetkellä syön omia ruokia ja muu perhe omiaan, mut mulla onkin nyt toi pt mukana kuvioissa, joten siitä saa kans aika hyvin motivaatiota. :)

  Ja harmitus tosiaan tota pigmentointi-hommaa, aikamoinen summa "kankkulan kaivoon" :/

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)