torstai 10. lokakuuta 2013

Geelikynsien tuunausta
Itse tehdyissä geelikynsissä on se jännä juttu, että jos ne alkavat näyttämään jotenkin hassuilta tai kupruilemaan reunoilta, ei voi mennä itkemään kynsiteknikon oven taakse. Ekat omat tekeleeni kestivät todella hyvin, mutta nämä toiset eivät, koska multa oli geelikynsien alle laitettava Primer päässyt loppumaan melkein kokonaan. Pari kynsijatketta eli tippiä lähti siis irti oikeasta kädestä ja sehän näyttää melkoisen törkeältä, jos muissa on siisti ranskalainen manikyyri. Joten tämä näppärä emäntä lakkasi kaikki turkoosilla ja ripotteli päälle niin paljon glitterjauhetta, että olo tuntuu suorastaan keijumaiselta. Doddi, eikä kukaan huomaa, että osassa kynsistä on jatkeet ja osassa ei :D

Mun ruokaremonttia koetellaan todenteolla viikonloppuna, kun saan olla päivän ihan itsekseni. Silloin mä yleensä sorrun syömään typeryyksiä. Mutta nyt aion olla vahva. Olen jopa pohtinut, josko pyhittäisin päivän muunlaiselle itseni hemmottelulle. Hieronnan olenkin jo varannut, ehkä sitä ennen voisi harrastaa jotain liikuntaa ja jos hieronnan jälkeen jaksaa, saattaisi pieni kaupunkifiilistely kaupoissa tehdä gutaa :)

3 kommenttia:

 1. Lähetän sulle täältä itsekuria viikonloppuun pikapostina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tintti, se tulee kyllä tarpeeseen :)

   Poista
 2. Tsemppiä paljon haasteeseen , tiedän tunteen. Nyt töitteni alettua saan nauttia lounaita rauhassa... Lipsumisia tulee , mutta sekin kuuluu asiaan. Vahvuutta sinne , mut ennen kaikkea ihanaa omaa aikaa rauhassa ;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)