sunnuntai 5. elokuuta 2012

Komiat popot

Katsokaa vaikka!Hommasin tuommoiset pari viikkoa sitten alennusmyynneistä. Normihinta oli AIVAN käsittämätön (176 euroa). Mun auton arvo on varmaan jotain sellaista nykyään :O Alennettuina maksoivat vähän yli 60 euroa, mikä taas on mielestäni ihan kohtuuhinta uusista Adidaksista. Selvisipä sillä reissulla, että mulla on kintuissa ylipronaatiotakin ja nämä monot tukevat sitä samalla. Ei paha. Väri ei varmastikaan ole järkevä valinta Suomen lenkkipoluille, mutta milloin mä olisin mitään järkeviä valintoja tehnyt? (En ainakaan tänään kaupassa, kun jotenkin käsittämättömästä syystä ostoskärryyn eksyi taas suklaata).

Karppiyritys jäi siis yritykseksi. Tsemppaan itseäni lukemalla pari Varpu Tavin mahtavaa kirjaa jahka saan ne ja koitan uudestaan.

Tankotanssiinkin ilmottauduin mukaan, kuten uhosin. Se alkaa parin viikon kuluttua. Odotan sitä innolla, sillä tällä hetkellä se tuntuu ehdottomasti yhdestä tehokkaimmista ja samalla riemukkaimmista liikuntamuodoista. Siinä saa myös haastettua vähän pääkoppaakin, että pysyy koreografioissa mukana.

Toissapäivänä kirmasin taas viitisen kilometriä. Tuli mentyä yllättävän nopeasti, sillä aikaa kului vain 24 minuuttia (eli kymmenisen minuuttia vähemmän kuin ensimmäisellä kerralla). Sen sijaan kunto vaikutti muuten jotenkin huonommalta: syke kohosi jopa lukemaan 180, hengästytti ja jouduin kävelemään pienen pätkän. Tosin tajuaahan sen: tuli juostua sen verran kovempaa tahtia, että syke nousi sitä varten liikaa ja kunto loppui kesken.

Eilen kävin hyvän, myös ylipainoisen ystäväni kanssa rannalla. Oli mulla vähän sellainen hylje-olo, kun maattiin siinä vierekkäin pyyhkeillä mustissa kokouikkareissa ja pursuttiin vähän joka suunnasta. Samalla katselin ihaillen naapuripyyhkeellä lojuvaa naista, joka oli varsin timmi. (Jos se ei olisi moraalisesti arveluttavaa, olisin ottanut iloksenne kuvan). Tosin hän oli kengänpohjan värinen ja iho oli selvästi kärsinyt auringosta, etten ihan pohtimatta vaihtaisi omaa ulkomuotoani häneen. Kropan voisin ottaa, mutta tämän kauniin ihoni voisin jättää itselleni ;)

1 kommentti:

  1. Olisit vaan ottanu kameran käteen, menny sen kärähtäneen leidin luo ja kirkunu kovaan ääneen: "Oh gosh, Angelina Jolie-Pitt-Penn!!!" ja alkanu raivokkaasti räpsii kuvia!

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)