sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Geelikynnet onnistuvat näemmä kotonakin

Mähän tuossa taannoin kirjoittelin mun ripsienpidennyskokeilusta kotona. Se nyt ei ollut ihan hitti, kun niitä oli aika haastava laittaa, se liima kirveli ja olin vähän huolissani mun omien ripsien kunnosta sen jälkeen. Tosin ripset kyllä pysyivät yllättävän pitkään hyvinä ja silmät nätteinä ilman meikkiä. Nyt irto-osia ei ole ripsissä, mutta ehkä joskus askartelen niitä sinne taas.

Nyt uusin kokeilu on geelikynsien askarteleminen kotona. Ostin kiinalaisesta nettiverkkokaupasta geelikynsisetin kaikkine tykötarpeineen (tosin käyttöohjeita siellä ei ollut, hehe, hups). Hintaa paketilla uunin kera oli 45 euroa ja tullikuluja tuli runsas kymppi. Yhtenä iltana sitten katselin kotisohvalla Gossip Girliä ja väänsin mulle kivat kynnet. Kuvassa siis elämäni ekat geelikynnet ja itse tehtyinä vieläpä. Ihan kivat, vaikka alkuun ajattelinkin, että näyttävät jonkun ghetossa asuvan maksullisen naisen kynsiltä. Sitten lisäsin vähän glitteriä päälle ja heti tuntuivat enemmän omilta ;)

Ruokapuoli takkuaa mulla edelleen, eli en ole saanut otettua itseäni niskasta kiinni vieläkään. Yleensä järkevä syöminen onnistuu johonkin pisteeseen saakka, kunnes näen tilaisuuteni tulleen ja syön jotain typerää. Tosin ihan hirveitä ylilyöntejä ei ole noin normaalia ruokavaliota ajatellen tullut, joten ehkä ihan jees. Tänään kävin taas kuntosalillakin treenaamassa. Teki hyvää ja omat jalat näyttivät jotenkin kivoilta siellä treenisalilla, vaikka kotona tuntuvat niin kauhean pulleilta ;) Mikä lie psykologinen juttu. Jumpan viimeistelin lojumalla infrapunasaunassa uusinta Seiskaa lukien. Todellinen urheilija ;)

4 kommenttia:

  1. Onpas hienot kynnet! Nyt enää tilaat DIY-kampaajapaketin kiinasta, niin sun ei tarvitse käydä missään kauneussalongissa :) Lähtikö sulta omia ripsiä irti, kun ne liimaripset lähtivät?

    Milläs me saadaan sut takas ruotuun? Illat pimenee niin kaikki käy vähän hankalammaksi taas aloittaa. Mä tiedän itse sen niin hyvin, kun oon kokenyt noita samoja alkuinnostuksia ties mistä dieeteistä sata kertaa :D Pääasia on nyt vaan muistaa, että hitaasti mutta varmasti se tavoite sieltä tulee. Pitäskö sun kattoa jotain motivaatiokuvia netistä, jotta jaksat taas intoutua dukaanista? Googlasin sulle tähän pari esimerkkiä:

    http://www.dukandiet.co.uk/library/media/images/user/before_after_agathe22.jpg

    http://3.bp.blogspot.com/-H386jx4wlyY/T9nrF_liXhI/AAAAAAAADLY/S0LWqVIDolE/s1600/The+Dukan+Diet+before+after.jpg

    Ja nyt sitten pikaisesti unille, koska se auttaa painonhallinnassa. Hyvää yötä!

    t. pitkä nimimerkki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nuo kyllä tsemppaavat kovasti. Kuten sun kommentitkin aina :)

      Poista
  2. Tosi kivat kynnet tuli, voisin laitattaa ittellenikin samanlaiset, mikäli se duunissa sallittaisiin. :P Mä kokeilin hoitovapaalla ekaa kertaa geelikynsiä ja oli ne kyl kivat, harmi vaan tosiaan et tää mun ala ei salli...

    Ootko viel sillä Dukan-dieetillä, vai olisko helpompi koittaa ihan elämäntapa-muutosta, ettei vaan miettis olevansa millään ohimenevällä dieetillä? Niillä kun on tapana saada aikaan se jojo-efekti. ;)

    Tervetuloa kurkkimaan mun yritystä karistaa kiloja, taisit mun edellistä blogia joskus seuratakin. :)

    http://tinttitreenaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)