torstai 12. syyskuuta 2013

Beckham on kyllä kuuma, mutta...

Siis joo, itsekin tunnen pientä poltetta David Beckhamia katsellessani (koska a) sillä on sporttinen kroppa ja b) tatuointeja), MUTTA nämä H&M:n kuvastossa olleet pyjamapöksyt kyllä saivat vähän hihittelemään ääneen. Nimittäin nuo nyt näyttävät sellaisilta 1980-luvulla ostetuilta perusrytkyiltä, joita jokaisen miehen kaapin pohjalta löytyy. Mutta siihen vaan pokkana kolmisenkymppiä hintaa ja Becks alle, niin johan käy kauppa. Hauskaa :)

Mun lyhyt detox-kuuri meni ihan jees, tosin en pysynyt kyllä ihan pelkällä nesteellä. Oli vaan liian nälkä. Ekana päivänä söin salaattia feta-juustolla ja pähkinöillä, sama tokana päivänä. Kolmantena palasin jo normiruokavalioon. Edelleenkään en ole onnistunut noudattamaan Dukan-dieetin oppeja mun ratkeamisen jälkeen, uaaaaah.

Miten mä saisin itseäni niskasta kiinni? Paino on nyt 81,5 kg, eli 7:lla alkava lukemakin jo polttelee ihan nurkan takana...

2 kommenttia:

 1. No nyt sitten takas ruotuun ja äkkiä! Tulin tänne taas hakemaan motivaatiota eikä tollanen lipsuinen ollenkaan käy päinsä just tänään. Soo soo!

  t. pitkä nimimerkki (miksei kukaan kertonut, että imetys ja univelka voivat aiheuttaa vakavan suklaahimon, jota voi verrata heroiiniriippuvuuteen?!?! en uskalla enää mennä vaa'alle, koska painan kohta saman verran kuin viimeisilläni. kivasti pienentynyt vatsakin alkaa muistuttaa raskausvatsaa. prkl!!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, just sua kaipasinkin jo :) Kiva, kun laitoit kommenttia :) IIIIHAN kohta pääsen taas ruotuun...

   Ja juu, suklaasta täysin samaa mieltä. Tosin ole sä fiksumpi äläkä anna sen viedä sua ihan yhtä syvään laarditurmion suohon. Mähän vedin sitä levyn kerrallaan, kun vauva vaati huomiota tunnin välein vuorokauden ympäri. Tosin siinä konkurssissa eivät paljoa lisäkilot kyllä kiinnostaneetkaan.

   Tsempit sulle, tuo on kyllä sellaista aikaa tuo pikkuvauva-aika, että siitä pitäisi vähintään saada mitali ja kutsu linnan juhliin... :)

   Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)