lauantai 21. syyskuuta 2013

Silmät kestopigmentoitu: tilanne nyt

Eilen päivällä kävin kestopigmentoimassa ylärajaukset molempiin silmiin. Otin kotona jo särkylääkettä ja lisäksi kestopigmentoija levitti luomille puudutetta. Se puudute kirveli aika paljon, jos silmiä erehtyi vähääkään liikuttamaan. Itse pigmentoiminen ei ihme kyllä sattunut, vaikka olin lukenut kauhutarinoita netistä. Tosin ei se kyllä millään muotoa ollut miellyttävääkään vaan varsin inhottavaa jotenkin, kyyneliä valui ja silmät räpiköivät, vaikka kuinka yritin olla paikoillani. Kokonaisuudessaan homma oli kyllä helpompaa kuin kuvittelin, mutta ehkä mä olin varautunut aikamoiseen teurastukseen alunperin ;)

Tällä hetkellä tulos ei ole kaunis. Mun silmäluomet ovat kipeät, punaiset ja turvoksissa. Levitän niihin jotain hoitajan antamaa geeliä, jonka pitäisi kiinnittää rajaukset ja auttaa luomia parantumaan. Onneksi arvelinkin toipumisen vievän ainakin muutaman päivän enkä ole sopinut mitään tärkeää lähipäiville. Huomenna menen kyllä pystyttämään kirppispöytää itsepalvelukirpputorille, mutta ehkä mä sen verran voin jossain näyttäytyä.

Hikiliikuntaa ja saunomista pitää välttää viikon verran. Onneksi muuten ei ole sidottu mitenkään sohvan pohjalle, vaan lenkit koiran kanssa ovat enemmänkin kuin jees. Pieni operaatiohan tämä on, mutta jonkin verran aiheuttaa kiusaa. Toivottavasti lopputulos on sitten paranemisen jälkeen hyvä, ainakin rajaukset itsessään näyttävät näteiltä jo nyt.

Ohessa ennen ja jälkeen -kuvat. Pigmentoinnista on nyt noin 20 h aikaa.

Ennen.

Jälkeen.

Ennen.

Jälkeen.

2 kommenttia:

 1. Hui mikä homma! Eipä ole tullut tommonen mieleenkään =) Mitenkäs se oikein tehdään... niinkuin tatuointi? :D

  Toivottavasti on hintansa ja vaivansa arvoiset =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy tunnustaa, että mullekin tämä on vähän sellainen "heräteidea". Tuli vain mieleen, että ehkä helpottaisi mun arkiaamuja vähän ja törsäsin sitten veronpalautusrahat vähän etukäteen tähän. Saas nähdä, helpottavatko vai tuliko hölmöiltyä. Nyt ainakin vaikuttaa aika hyvältä :)

   Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)