lauantai 21. heinäkuuta 2012

Rouva Ex-Rapakunto hölkkäsi 7,5 km

Mun piti juosta taas eilen 5 kilometriä, mutta olin arvioinut matkan väärin. Arvelinkin kyllä siinä hölkötellessä, että yläkanttiin menee ja näin myös oli: lopputuloksena siis hölkkäsin 7,5 km. Putkeen. Pysähtymättä. Melkoisen uskomaton suoritus multa. Aikaahan siihen toki meni ihan iloisesti, sellaiset 57 minuuttia. Yritän pitää tahdin sellaisena, ettei kunto lopu kesken. Syke nousee nimittäin näilläkin nopeuksilla aika korkealle helposti, maksimisyke taisi olla jotain 180 luokkaa ja keskiarvo sellaiset 150. Unohdin tuon lenkin jälkeen mittarin vielä päälle puoleksi tunniksi ja kun tajusin sammuttaa sen, näytti se 1,5 h päälläoloaikansa kalorikulutukseksi jokusen kalorin päälle 1 000. Nojuu, melkoisen tehokasta. TOSIN mun sykemittari on aika käyttäjäystävällinen ja näyttää helposti ehkä vähän turhankin korkeita lukemia: ehkä se tykkää kannustaa ;)

4 kommenttia:

 1. Onnea hienosta suorituksesta! Itselläni on tarkoituksena myös aloittaa tuo 5km ohjelma. Ehdin sen jo kerran ennen raskautta aloittaa ja silloin kunto nousi hienosti, mutta homma jäi kun väsymys iski. Montako viikkoa meni että jaksoit juosta tuon matkan?

  VastaaPoista
 2. Just kun mulla menee huonosti niin sie vedät tuommosia lenkkejä! Mahtavaa. :D Kyllä mieki taijjan jonkunmoisen juoksuohjelman alottaa kun kotiin palaan. Sillä pohjalla että salilla joskus matolla juossu niin olen kerran lenkillä juossu reilun 3km. Jos oikeasti reenais nii ehkä mieki pääsisin tuommoseen kuntoon. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos mainiot blogiystäväni :) Oravainen, juoksuohjelmassa taisi olla viikkoja neljä ja noudatin sitä varsin orjallisesti. Ehkä olisin jo ennen pystynyt juoksemaan sen 5 km, mutta en yrittänyt, vaan etenin juuri ohjelman mukaan. Ihmeen helpolta tuntui, vaikka tosiaan aiempi juoksukunto on ollut välttävän alapuolella varmasti :) Ja Noora, aloita toki moinen treeni, tekee hyvää ylittää itsensä :) Jeah!

  VastaaPoista
 4. Hyvä, upeeta, mahtavaa!!!!! Sä pystyt vaikka mihin!

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)