perjantai 20. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen etappi saavutettu!

Hah, meitsi teki sen, nimittäin juoksi putkeen viisi kilometriä! Aikaa tähän meni 32 minuuttia, eli ei tosiaan mitään pikajuoksua, muttei kävelyäkään. Rapakuntoisesta on aikamoinen matka viiden kilsan hölkkälenkkiin ja meitsi hoiti homman kotiin. Tosin, hämmentävää kyllä, en ollut sen suorituksen jälkeen mitenkään erityisen ylpeä itsestäni. Ehkä siksi, ettei se tuntunut rankalta vaan ihan peruslenkiltä. Kai mä olin odottanut sen olevan vastaava puristus mulle kuin maratonin juokseminen kovakuntoisille ;D Nyt aion juosta tuota matkaa kolmisen kertaa viikossa ja kun kunto on kehittynyt tarpeeksi, alan treenaamaan kymmenen kilometrin hölkkälenkkiä varten.

Paino pysyy ihan samassa ja se ottaa mua päähän. Tekisi mieli heittää hanskat tiskiin, mutten tee niin. Keskityn nyt liikuntaan ja onnistumisiin siinä, ehkä se joskus näkyy vaa'allakin.

Tein myös rikoksen ihmiskuntaa vastaan ja ostin lyhyet juoksushortsit H&M:stä koossa 42 ;D Pahoitteluni jälleen naapureille, mutta meikä haluaa ruskettua vähän juostessa enkä tykkää, jos lahkeet ovat vähääkään tiellä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)