perjantai 13. huhtikuuta 2012

Liikuntakausi starttaa ÄN-YY-TEE-(melkein) NYT ;)

Bongasin paikallisesta kuntoklubista ihan överihyvän tarjouksen: 3 kk jumpat + kuntosali yhteensä 77 e. Ei siis kuukaudessa, vaan koko roska. Joten minähän tartuin siihen. Tosin ihan vielä en sitä aktivoinut, vaan vasta toukokuun alusta, niin saa kroppa vielä tovin palautua. Sitten joskus syksyllä alan käymään toisessa kuntokeskuksessa, josta tykkään enempi. Tosin ties vaikka tämä itselleni täysin uusi tuttavuus yllättäisi ja viihtyisin sielläkin hyvin. Saapi nähdä.

Sen sijaan pölöä kuuluu mun päälle, jota on nyt särkenyt sellaiset 2 viikkoa joka ikinen päivä ja ihan koko ajan. Niskat ovat myöskin täysin jumissa. En tiedä, voisiko tuo päänsärky johtua epiduraalista, sillä sekin kai voi jotain sellaista aiheuttaa jälkikäteen. Lähinnä kuitenkin ajattelen, että se johtuu tästä vähäunisuudesta (eli vauvan yösyötöt ja esikoisen huutelut siihen päälle) sekä siitä, etten ole päässyt kuin kävelylenkeille. Mun kroppa alkaa usein oireilla, jos liikun vähän. Noh, liikuntaan tulee muutos parin viikon kuluttua. Tänään menen myös hierojalle möyhennyttämään noita niskoja, josko sekin jotain auttaisi. Toivoa sopii, sillä olen aika kypsä tähän kipuun. Ei musta silti ole mitään nalkuttavaa ämmää saatu, eilenkin oikein lähettämällä lähetin miehen harrastuksiin illalla. Uskon nimittäin siihen, että mitä rennompi vaimo ja meininki kotona, sitä onnellisempi avioliitto. Niin eikä mun tarvitse sitten potea itsekään huonoa omaatuntoa, kun olen jossain muualla kuin imettämässä vauvaa kotona. ;) Tänään ajatelin hieronnan lisäksi pyörähtää ehkä jopa parissa kaupassa hypistelemässä keväisiä värejä ja haaveilemassa, että "vielä mäkin joskus mahdun pillifarkkuihin".

1 kommentti:

  1. Mulla särki yöimetysaikaan päätä ihan nestehukasta. Aamulla oli aina ihan ammuttu olo ja päänsärky ei lähtenyt kuin lääkkeillä. Muista juoda! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)