sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kunnon rusikointia

Tulipa käytyä elämäni rajuimmassa hieronnassa, kun piipahdin paikallisen urheiluhierojan vastaanotolla möyhennyttämässä niskoja. Olivat pirulaiset nimittäin niin jumissa, ettei pää kääntynyt enää kunnolla ja päätä särki ihan koko ajan. Menin tunnin hierontaan ja ajattelin, että menee sitten rentoutuksesta kanssa. Pelkäsin jopa, että nukahdan univelkoineni siihen laverille. Mut ei ollut sitä pelkoa, sillä oli sen verran tiukkaa käsittelyä. Mutta mikä tärkeinä, se toimi! Päätä on särkenyt ihan minimaalisesti ja pääkin kääntyy taas. Jihuu!

Suurkiitos myös jälleen kommenteistanne. Anonyymi vinkkasi, että kannattaa panostaa vedenjuontiin, kun pääkoppaa voi alkaa särkeä ihan nestehukastakin. Ihan totta! Mulla on aina vesilasi ulottuvilla, mutta se onkin sitten eri asia, muistaako siitä ottaa huikkaa tarpeeksi ;D Joten nyt panostan siihenkin.

Aktivoin mun Kalorilaskuri-tilinkin taas. Laihikselle en ryhdy, kun sitä ei ole tutkittu, mitä se tekee imeväiselle. Mutta jos nyt saisi ylimääräiset syömiset karsittua edes osittain, niin sekin varmaan tekisi hyvää jämähäneille vaakalukemille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)