maanantai 12. elokuuta 2013

Elastinen on KUUUUUMA

Tunsinpa itseni tuossa viikonloppuna nuoreksi. Olin nimittäin hip hop -festareilla ja siellä keski-ikä oli varmaan jotakuinkin 17 vuotta. Mäkin olin sonnustautunut genreen sopivaksi, eli oli tennaria ja vähän blingiä. Ei sentään suoralippistä lakkia, mutta anyway. Oli myös vallan hauskaa. Ihanaa jorata koko päivä, ilta ja yö, hyppiä rytmien tahdissa eikä välittää yhtään velvollisuuksista tai elää sitä normiarkeaan. Ihanaa.

Lavalle kipusi myös Elastinen. Mun blogia jo jonkin aikaa lukeneet tai mut muuten tuntevat tietävätkin, että arvostan pumpattua mieskomeutta. Sitä nyt vaan on kiva katsella, kun mies on tikissä. Ja voin sanoa, että Elastinen on. Voi MORJES kun siinä jätkässä on lihasta. Taitaa crossfit olla vallan hyvä harrastus, jos sillä pääsee tuollaiseen kondikseen. Äijä itsekin kyllä laulaa jossain biisissään, että "mies kuin veistos vai mies kuin leivos" tms. Eilisellä hölkkälenkillä kuuntelin jotain Fintelligentsin levyä ja siinäkin laulettiin terveellisistä elintavoista yhdessä biisissä. Taitaa ukko elää kuten saarnaa.

Muutenkin on tässä viime aikoina päässyt nauttimaan mieskomeudesta. Ensin ihan kotona, kun mun oma mies puki päälleen synttärilahjaksi saamansa mustan kauluspaidan. Ihan häkellyin, miten komea siitä tulikaan sen kanssa. Se oli niiiiiiiin hieno. Mun mutsi oli ostanut sen paidan H&M:stä alle 15 eurolla ja se istui kyllä hänelle mainiosti. Sit illalla katselin elokuvaa Välähdyksiä menneestä, jossa näyttelee Daniel Graig. Sitä näkyi leffassa alastomana niiiiin monia kertoja, että ihan putosin laskuista. Okei, elokuvassa oli kyllä syvempikin sanoma kuin Danielin täydelliset pakarat, mutta jo pelkästään niiden pakaroiden ansiosta suosittelen sen katsomista ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)