lauantai 13. huhtikuuta 2013

Oman elämänsä harakka

Seppälästä löytyi tällaiset blingit, molemmat reilussa alennuksessa (olisikohan ollut peräti 70 %).
Näiden laardien haltijana ja alati fitimmästä kropasta haaveilevana tuntuu hivenen hölmöltä ostella vaatteita. Toki joskus tarttuu jotain vaatteitakin mukaan, kun on hemmetin hieno tai muuten vain huutaa nimeä. Sen sijaan koruja, kenkiä, käsilaukkuja ja muita asusteita on kiva ostella vähän tiuhempaan. Ne kun sopivat aina, vaikka fläsää lähtisikin. Tämän taipumuksen seurauksena mun laatikot tietystikin tulvivat kaikkea ihanaa: mitä kimaltavampaa, sitä enempi meitsi tykkää ;) Vielä kun muistaisi joskus käyttääkin niitä eikä vain hillota laatikoissa...

Tänään kävin kuntosalilla. Fitfarmin treeniohjelmassa toistoja tehdään 15, kun taas itse olen siinä käsityksessä, että pitäisi tehdä esimerkiksi kuusi ja mahdollisimman isoilla painoilla. Tiedä sitten, mikä on oikea tapa. Itse vähän vuorottelen salikerrasta riippuen.

Eilen kävin taas pitkästä aikaa hölkkäämässä. Se vähän unohtui talvella toviksi, kun oli jotenkin olevinaan liian synkkää ja pimeää. Nyt asfaltti on vallannut yhä enemmän tilaa jäältä eikä tarvinnut enää edes juosta Icebugien kanssa. Hyvin kulki. Suorastaan yllättävän hyvin siihen nähden, kuinka paljon edellisestä hölkkäkerrasta ehti kulua aikaa. Kolmisen kilsaa juoksin koiran kanssa, mikä oli ihan kiva ja kevyt iltalenkki. Suosittelen rapakuntoisiakin kokeilemaan: jos mäkin pystyn, niin säkin pystyt :) Viitisen kilometriä sujuu multa jo hyvin ja tähtäimessä on hiljalleen kasvattaa sitä pituutta.

2 kommenttia:

  1. Ootko kokeillu tätä Suomalaista keksintöä? http://konjam.biz.ly/

    VastaaPoista
  2. Sullahan on hyvä kunto jos viisi kilometriä menee juosten. Toisaalta (itseäni pettäen) uskon myös ettei meitä kaikkia ole vain luotu juoksemaan ;). Juttutoive:esimerkkipäivä, miten SD extra eroaa SuperDieetistä (noin niin kuin ruokavalion kannalta). Mietin että kannattaisikohan jatkaa siihen kun nyt saanut näin hyvin itseään niskasta kiinni, vähän sallivampi ruokavalio kuitenkin kiinnostaisi.

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)