sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Päivitettyjen mittojen päivittelyä

Ah, kuinka ihanan monimerkityksellinen otsikko. XD

Ja sitten asiaan. Vaikka laardia on tosiaan enempi kuin laarditynnyrissä, olen yhtä hyllyävää taikinaa ja takapuoleni muistuttaa kahta jättimäistä appelsiinia, niin mitat ovat sentään menneet alaspäin. Okei, painossa on pientä takapakkia, mutta sentit ovat mun puolella. Katsokaa vaikka alta, sulussa on mitat kuukauden takaa:

Paino 88 kg (86,6 kg, AUTS!)
Navanympärys 99 cm (104 cm)
Vyötärö 88 cm (92 cm)
Lantio 112 cm (113 cm)
Rinnanympärys 101 cm (104 cm)

Päivitin tiedot myös tuonne Kylmää faktaa -sivulle, niin voin toivottavasti taas ensi kuussa tulla tänne hihkumaan, että taas ovat mitat pienentyneet kivasti.

Eilen olisi ollut salipäivä, mutta jotenkin koko päivä vaan katosi ja sitten olikin jo nukkumaanmenoaika. Kävin tosin eilen lääkärillä, sillä mun sormi on pahasti halkeillut. Ihotautilääkäri sanoi, että se "on tyypillinen äitiyslomalaisen sormi, kropan stressireaktio, jota pitää hoitaa nyt rasvoilla ja välttää kemikaaleja ja ruokakosketusta". Niin ja ilmeisesti myös vauvan shaiban pesemistä, joten aina kun poika käryää ja mies on kotona, isken vauvan hänelle ja käsken hoitamaan homman kotiin. On tässä siis paljon myönteistäkin ;) Tänään olen kuitenkin menossa salille paikkaamaan tilannetta, pääsee taas vähän hikoilemaan omassa rauhassa. Meitsi tykkää.

Niin ja lämpimästi tervetuloa uusi lukijani! :) Kiva, että löysit tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)