sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Huomenna en taida uskaltaa astua vaa'alle


Ihan noin alkuun kuva meikäläisestä nyt: onhan tuo pötsi kasvanut, kuten tietty pitääkin :) Sen äitiyspolisaarnan jälkeen olen syönyt äärimmäisen fiksusti, PAITSI tänään, jolloin juhlittiin meidän esikoisen synttäreitä ja olen porsastellut ihan aamusta asti. Pitihän sitä nääs leipomuksia maistaa, vaikkei siinä tietty mitään järkeä ollut. Onneksi täytekakku saatiin enimmäksi osaksi ahdattua vieraisiin: iskettiin vielä palakaupalla sitä viimeisten vieraiden mukaan rasioissa. Huomenna palaan taas ruotuun.

Olen kyllä huomannut, että taitaa tosiaan syömisissä olla parantamisen varaa, sillä sain ainakin hetkeksi painonnousun pysähtymään järkeistämällä noita. Viikon päästä on se saarnauskäynti äitiyspolilla, toivottavasti saan jatkossakin pysymään painon tasaisena vaakatason viivana eikä se jatka nousemistaan.

5 kommenttia:

 1. Ihana vauvamasu <3 Tsemppiä syömisten fiksaamiseen!

  VastaaPoista
 2. Kiitti Shirley kehuista ja tsemppauksesta :)

  VastaaPoista
 3. Vauva sijalle numero yksi ja pikkuisen hyvinvointi kaikkein tärkeimmäksi asiaksi, niin eiköhän fiksaannu syömisetkin kuin itsestään :> Ajattele että se pieni on ikään kuin vankina sisälläsi ja joutuu, raukka parka, elämään sillä mitä sinä syöt--paree pistellä siis reilusti HeVi-osaston tuotteita pötsiin! ;) Hyvältä näytät, ei mitään painonpudotustavoitteita nyt kun olet raskaana. :> Onnea jo etukäteen vauvan johdosta!

  VastaaPoista
 4. Maama, hyvä pointti. Koitanpa pitää tuon mielessä, jos herkkuhammasta alkaa kivistää ylivoimaisesti :)

  VastaaPoista
 5. Toisaalta: Muista myös että vauvallakin saattaa olla perinnöllinen sokerihammas! (ja sokerihammasta jos jotakin täytyy ruokkia! ;))

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)