maanantai 4. maaliskuuta 2013

Koiralla synkkä tulevaisuus

Sallittu herkku, eli Pepsi Max mun uudessa suosikkilasissa.

Edellisen kirjoituksen lopussa jo nopeasti viittasinkin tragediaan, joka kohtasi meidän perhettä. Vein perjantaina rakkaan koiran eläinlääkäriin turvonneen vatsan takia. Röntgenkuva paljasti, että vatsa oli täynnä verta ja verikokeet kertoivat samaa synkkää tarinaa. Lääkäri leikkasi koiran samantien ja löysi vatsasta ison pernakasvaimen, joka oli revennyt. Hän leikkasi pernan kokonaan pois. Nyt pitää odottaa 1-2 viikkoa tuloksia siitä, oliko kasvain pahan- vai hyvänlaatuinen. Valitettavasti 2/3 on pahanlaatuisia ja se tarkoittaa, että koiralla on elinaikaa enää sellaiset 2-3 kk. Toivon kuitenkin suuresti, että meidän koira kuuluisi siihen lottovoittajasakkiin, joka saa elää porskuttaa vielä pitkään. Eli hyvänlaatuinen kasvain tilattu. 

Perjantai meni ihan kokonaan itkiessä enkä muistanut yhtään katsoa syömisiäni. Söin olemattoman vähän, etten kyllä lihomaan kuitenkaan päässyt. Sitten loppuviikonloppu meni myös murehtiessa asiaa ja oli hieman vaikea motivoida itseäni taas. Tosin tekosyitähän kaikki. Ei se mun koiraa paranna, jos porsastelen tai laiminlyön itseni. Eli ruodussa taas. 

4 kommenttia:

 1. Voimia sinne! Mä sekoisin varmaan päästäni, jos omalle koiralle tapahtuisi jotain :(

  VastaaPoista
 2. Voi surku! Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja kuulette hyviä uutisia!

  Äläpä sitä pepsi maxia sitten vetele sitten ihan kauheita määriä, kun siinä on kaikkea mälsää aspartaamia ja muuta turhaa. Mä oon sitä mieltä ettei se ole terveellistä, vaikka mitä sanottais. Jos joku asia on niin kiistattomasti hyvä niin miksi löytyy paljon tutkimuksia ettei olisi? Ha, ihan kuin joku väittäisi mulle tässä vastaan ja mä vaan perustelen :)

  Tsemppiä projektiin ja voimia koiralle ja teille!

  t. tosi pitkä nimimerkki

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikki! Valitettavasti tänään tuli huonoja uutisia, eli koira kuolee lyhyen ajan kuluttua. Olen aivan romuna :( Avaudun tästä lisää, jahka saan koottua ajatuksia vähän.

  Tosi Pitkä nimimerkki, Pepsi Maxia kuluu kyllä meitsillä liikaa. Tai siis se on mun "perjantaipullo", eli viikonloppuisin tuota herkkua saa ostella ja kiskoa kupuun. Arkisin yritän sinnitellä ilman ja yleensä onnistun.

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)