lauantai 23. maaliskuuta 2013

"Ah, saanko onnitella?"

"No et hemmetissä", voisin todeta. Nimittäin multa on nyt muutaman vuoden sisällä kysytty KOLME kertaa, oonko raskaana. Tai ei oikeastaan edes kysytty, vaan todettu. Viimeksi eilen "ihana" nuohooja masensi ihan kunnolla.

Esikoinen ruokapöydässä: "Mä syön, niin tulen vahvaksi".
Nuohooja (kuuli väärin): "Ai syöt, että tuut vauvaksi?"
Esikoinen: "Ei kun VAHVAKSI".
Nuohooja: "Aijaa. No mut äiti syö, niin tulee vauva - tai siltä se ainakin näyttää".

JEEEEEEEEEEEESUS. Mä seurasin keskustelua suu auki enkä osannut sanoa siihen yhtään mitään. Kyllä, olen lihava ja Kyllä, vatsani on runsas. Mutta pakkoko on alkaa tuollaisia huomauttelemaan. Jotenkin ahdistaa oma kroppa ihan kiitettävästi muutenkin. Sitten ei saa kotonakaan olla rauhassa, kun aletaan suunnilleen taputtelemaan vatsaa. Luulisi jokaisen tajuavan, että jos on muutenkin tuhti, niin tuskin se vatsakaan voi ihan lituska olla.

Seurasi tästä tosin jotain positiivistakin. Nimittäin tuli taas lisäpontta dieettiin enkä ole katsonut kaapissa notkuvia virpomisherkkujakaan kuin korkeintaan inhoten. Kun se Nuohoojapppprkle saapuu taas vuoden päästä uudestaan, niin näytän sille. Grr, aaaargh ja anteeksi.

8 kommenttia:

 1. voi eiiiiiiiiiiiiiiii... mulle kävi samalla lailla reilu kuukausi sitte. olin kaitsemassa velipojan tenavia ja sinne tuli nuohooja. aikamme rupateltua, se kysyi millon mulla on laskettu aika. no, minä siinä ihmettelin, että mikä hiton laskettu aika ja tuumasin vaan, että onhan siihen vielä aikaa. no, nuohooja ystävällisesti päätti, että se on joskus kesällä ja minä tyydyin siihen, että saan sen keskustelun päätökseen. oisittepa nähny sen ilmeen, kun nostin tuon keskustelun päätteeksi nurkan takaa oman viiskuisen neitokaisen syömähommiin... ei kysyny enää, että ai läskiäkö se kaikki vaan oliki.

  mutta.. tämän jälkeen olen useampaan kertaan pohtinut, että kummalleko tuo on nolo.. mulle, kun olen päästänyt itteni tällaiseen kuntoon, vaiko sille ku se ei läskiä vauvamahasta erota..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on joku nuohoojien ammattitauti :0 Ens kerralla sanon kyllä sen verran pahasti, että se sama tyyppi ei taatusti enää utele samaa keneltäkään;)

   Poista
  2. Voin sanoa tuon virheen tehtyäni, että ainakin itse olin todella kauhuissani ja pahoillani! Olen yleisesti ottaen varovainen sanomaan mitään kenenkään ulkonäöstä tai mahdollisista raskauksista, mutta sillä kertaa en edes epäillyt, ettäkö olisin väärässä! En vieläkään ymmärrä, miten sitä edes voi onnistua lihomaan niin, että vain maha oli kasvanut, eikä mikään muu, joten minulla ei tullut mieleenkään, etteikö kyseinen ihminen olisi raskaana! Mutta se oli sitten sanottu, eikä sitä takaisinkaan saanut. :/ Mutta olin kyllä todella nolo ja pahoillani asiasta.

   Poista
 2. Tuntuu osan kirjoitusten perusteella, että teet projektiasi kaikkia muita varten, etkä itseäsi. Osittain motivaatio yms ongelmatkin varmasti johtuvat isolta osin siitä, miksi haluat laihtua. Kannattaa tosiaan miettiä, miksi.

  N. 80kg ei paha ole naisella etkä kuvissa näytä pahalta.
  Jotain päänsisäisiä mediansyöttämiä kauneusihanneongelmia ehkäpä.
  Mutta jokin näissä teksteissä ärsyttää.

  Teet projektiasi loppupeleissä vain ja ainoastaan itsellesi.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa siinä, että tuskin laihduttaisin, jos hoikkuus ei olisi yleisesti houkuttelevampaa kuin lihavuus. Mutta jos tekstit ärsyttävät, niitä ei kannata lukea.

   Poista
  2. Ei varmaan anonyymi ole itse kokenut näitä "onneksi olkoon, monennellako kuulla olet?"-kommentteja. itsekin niitä nyt pari kertaa kohdanneena, voin sanoa että kyllä siitä saa puhtia omaan laihduttamiseen. eikä se todellakaan tarkoita sitä että laihduttaisin vain muita varten. kyllä tässä asiassa olen sen verran itsekäs, että laihdutan vain ja ainoastaan itseäni varten. haluan olla terveempi, ja tuntea oloni paremmaksi. tällä hetkellä olo ei todellakaan ole hyvä, sillä häpeän itseäni.

   Poista
  3. p.s. jään ehdottomasti seuraamaan sun projektia ja tsemppaamaan matkan varrelle :)

   Poista
  4. Mä ajattelin, että jos/kun joku multa taas tiedustelee asiaa, niin vastaan jotain tyyliin: "Vauva syntyi viime vuoden maaliskuussa, vatsa vaan jäi" tai "Se on puhdasta läskiä se".

   Kiva saada uusi lukija ja tsemppari, tervetuloa ja kommentoi taas :) Mä niin ilahdun, kun joku jakaa kokemuksia tai potkii eteenpäin.

   Poista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)