keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Kotijoraaja

Kävinpä tuossa kirjastossa ja mukaan tarttui kirjojen lisäksi myös pari DVD:tä. Itse en oikeastaan usko kotona liikkumisen tehoon omalla kohdallani, sillä me ei asuta missään 500-neliöisessä loft-asunnossa, jossa ei ole kuin pari design-valaisinta ja futon. Me asutaan täyteen ahdetussa kodissa, jossa ei ole yhtään vapaata laskupintaa missään ja joka paikassa on vähintään leluja, turvakaukalo tai lasten sukkia. Liikun mieluiten kuntokeskuksessa, koska siellä saan rentouduttua täysin enkä näe ympärilläni tekijäänsä odottavia kotitöitä.

Tästä huolimatta kuitenkin lainasin Latinos - Let's Dance -DVD:n ja JamBaila-DVD:n. Esikoinen ninmittäin tykkää ihan hulluna tanssimisesta ja tämä voisi olla sellaista yhteistä puuhastelua kotosalla. Aina likka nimittäin pyytää mua jumppaamaan kanssaan tai jotenkin muuten riehumaan, enkä mä näissä univeloissa osaa olla oikein kekseliäs niiden jumppaliikkeiden kanssa.

Mielenkiinnolla kyllä odotan, että päästään korkkaamaan nämä. Itse kun aina jaksan paasata olevani sisäisesti lationo. Lanteet alkaa aina vispaamaan kuullessani lattarimusaa ja mä viihtyisin huomattavasti paremmin +30-asteessa kuin -15-asteessa. Vähän harmi, ettei ulkoinen habitus näytä vaikkapa Eva Longorialta, mutta hei, ei nyt kaikkea voi saada. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)