keskiviikko 12. syyskuuta 2012

NYT nämä kilot lähtevät

Kun en kerran yksin tunnu pystyvän, niin ajattelin onnistua apujoukkojen kanssa. Kuva lainattu Bodycampin sivuilta.Se on nyt kuulkaas sellainen homma, että olen kurkkuani myöten täynnä tätä taikinavatsaa, välillä nousevaa itseinhoa, sitä, etten mahdu noin 90 % vaatekaapin vaatteista... Jotenka päätin tehdä ihan oikeasti asialle jotain. Näin aikoinaan BodyCampin mainoksen salilla olleessa kuntoilulehdessä ja kiinnostuin: firma mainostaa laittavansa kropat kuosiin. Hinta on paketeilla ehkä vähän suolainen (omani hinta on 120 e/15 vkoa, normaalisti 150 e), mutta jos sillä hinnalla saan tavoittelevani kropan tai pääsen edes oikeille jäljille, niin eipä se niin kauheasti ole.

Rekisteröidyin siis palveluun, täytin tietojani ja hommasin itselleni tuon Massive Lost -paketin, koska kiloja on kyllä enemmän kuin 172 cm mittaisessa eukossa pitäisi olla. Sain heiltä monta sivua ravinto-ohjeita sekä sali- ja liikuntaohjelman, joita alan noudattaa heti huomisesta lähtien.

Lupaan raportoida edistymisestä. Toivokaamme, että saatte pian hyviä uutisia :)

Ajattelin käydä Inbody-mittauksessakin, niin on sitten vertailupohjaa ennen ja jälkeen tämän viisitoistaviikkoisen. Ajatuksena on myös ottaa bikineissä ennen- ja jälkeen-kuvat, apua.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mielenkiintoselta! Mielellään kuulen sun henkilökohtaisiakin mielipiteitä tän asian suhteen, joten jään odottelemaan tulevia postauksia! :)

  VastaaPoista
 2. Kuvia odotellaan! Oon löytänyt sun blogin ihan hiljattain ja pakko sanoa että olen koukussa. Tää on motivoivaa!!! Mä oon niin hengessä mukana. Ja samalla itsekin yritän pudottaa 5-8 kiloa jotka ei lähde sitten helvetti millään... MUR

  Mutta kiitos blogista. Ihan mahtava. Ja pistähän raporttia miten sujuu ton paketin kanssa!

  -s-

  VastaaPoista
 3. Ja minähän kerron! Mukavaa olla koekaniini :) Suurkiitos myös kehuista, motivoivat isosti :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, todellakin täällä seurataan mielenkiinnolla sun urakkaa! Älä anna houkutuksille periks! Ajattele, et samalle ne herkut maistuu myös sit, kun niiden syöntiin on lupa!

  Ripaus elämäniloa-Jennikin osti ton saman ohjelman (tai ainaki jonkun ohjelman ko.firmalta), harmi ku Jennin blogia ei enää oo :/

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)